Vain luonnon omia, yksinkertaisia raaka-aineita sisältävät dippikastikkeet saapuvat uudistamaan herkutteluhetket ja ruoanlaiton! 

Makuvaihtoehtoja on kaksi: mausteinen ja vivahteikas curry-dippi, sekä täyteläinen ja pehmeän pippurinen mustapippuri-dippi. Monikäyttöiset dippikastikkeet sopivat sellaisenaan dippailuun sekä maustekastikkeeksi salaatille, kasviksille, pastalle ja riisille. Dippikastikkeita voi käyttää myös levitteenä tai vaikkapa hampurilaiskastikkeena! Dippikastikkeita voi myös sekoittaa ruokakerman, kastikkeiden ja patojen joukkoon mausteen tapaan. 

DIPPIKASTIKKEET OVAT UUDENLAINEN RUOANLAITON MONIPUOLISTAJA

Curry-dippikastike valmistetaan mantelista, ja mausteina on käytetty currya, paprikaa, valkosipulia, merisuolaa ja ripausta chiliä. Curry-dippi on erinomainen pari kanalle ja uunijuureksille sekä itämaisille padoille ja kastikkeille. Löydät curry-dippikastikkeen verkkokaupasta hintaan 6,95€.

Mustapippuri-dippikastikeen pohjana on luomucashew. Dippi on maustettu luomulaatuisella mustapippurilla sekä merisuolalla. Mustapippuri-dippi on täydellinen pari ranskanperunoille ja dipattaville kasviksille. Dippi muuntuu herkulliseksi hampurilaiskastikkeeksi, ja voit lisätä nokareen kastiketta lämpimien kasvisten päälle. Löydät mustapippuri-dippikastikkeen verkkokaupasta hintaan 6,95€. 

Dippikastikkeet valmistetaan uusiutuvaa aurinkoenergiaa hyödyntäen Vaajakosken tehtaallamme. Kastikkeet valmistetaan vain muutamasta raaka-aineesta perinteisellä stone ground -kivimyllymenetelmällä, joka takaa dipeille samettisen tekstuurin ja täyteläisen maun. Stone ground on vuosisatoja vanha Intiasta lähtöisin oleva valmistusmenetelmä, jossa raskaita myllynkiviä on käytetty jauhamaan mm. viljoja jauhoiksi. Vanhasta ja hyvästä menetelmästä on kehitetty moderniin valmistukseen sopiva muoto, jota käytämme Vaajakoskella.

Uutuus-dippikastikkeet löytyvät verkkokaupastamme, Ruohonjuuresta sekä valikoiduista, hyvin varustetuista K-kaupoista.

VALMISTA HERKULLISTA DIPPIKASTIKE-PASTAA

Tuulia Talvio loi mustapippuridipistä herkullisen kastikkeen gluteenittomalle pastalle. Ruokaisat kikherneet ja makoisat tomaatit tekevät tästä helposta arkireseptistä nopeasti koko perheen suosikin!

NAPPAA DIPIKASTIKKEET MATKAASI VERKKOKAUPASTA:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista