Laadukkaat ja monipuoliset raaka-aineet kotimaiselta toimijalta

Laadukkaat raaka-aineet ovat perusta herkullisille ja ravitseville resepteille. Ammattilaiskäyttöön tarkoitetusta Food Service -valikoimastamme löydät jopa 25 kg raaka-ainepakkaukset, jotka räätälöimme ketterästi vastaamaan erikokoisten toimijoiden tarpeita.

Haluamme tuoda jokaisen suomalaisen saataville maapallomme parhaat antimet ja siksi olemmekin valinneet valikoimamme ainoastaan parhaat, aidosti hyvää tekevät tuotteet. Saat siis huoletta keskittyä ainoastaan siihen, mikä on sinulle merkityksellisintä. Tutustu alta kuvastoomme ja kysy lisää!

Food Service -tiimi

Eveliina Korhonen
Yritysasiakkaat

tukku@foodin.fi
045 151 3101

Veera Jalkanen
Laskutus

laskutus@foodin.fi
040 932 7057

Foodinin tukkukauppa

Ammattilaisena saat myös käyttäjätunnukset tukkuverkkokauppaamme täyttämällä alla olevan lomakkeen. Yli 300 € (alv 0 %) toteutuneet tilaukset on saatavilla rahtivapaasti.Uutuus! Paramesan 4 x 800g

Herkullinen Paramesan on 100 % kasvipohjainen raaste, joka sopii käytettäväksi parmesanin tapaan esimerkiksi pastoissa, risotoissa ja salaateissa.

Lue lisää

Luomulaatuinen sitruunamehu 6 x 1L

Foodinin sitruunamehu on valmistettu Sisiliassa ilman lisä- ja säilöntäaineita. Raikas sitruunamehu soveltuu monenlaiseen maustamiseen!

Lue lisää
tumma tahini 1kg pähkinätahnat ja tahinit

Tumma ja vaalea luomu tahini 6 x 1kg

Valmistamme luomulaatuiset tahinit omalla Vaajakosken tehtaallamme vain ja ainoastaan luomulaatuisia seesaminsiemeniä käyttäen.