Raakasuklaamme on pitkän ajan intohimon tuotos ja ne on valmistettu käsityönä Keski-Suomen sydämessä, Jyväskylässä. Suussa sulavat suklaamme syntyvät kaksi vuorokautta hellästi kivimyllyssä jauhamalla Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa makunystyröitä hivelevä suklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituuleratusta Indonesialaisesta kookossokerista.

Viidessä eri maussa löytyvät raakasuklaamme on parempi valinta niin mielelle kuin ympäristöllekkin. Ne sopivat niin Joulupöydän kruunuksi kuin lahjaksi makunautintoja arvostavalle!

Makuvalikoimasta löytyy pehmeän maitomainen Mylk 52%, aromikas Amazonian Dark 70%, raikas Peppermint 70%, hedelmällinen Orange 70% ja herkullisen rapea Crunchy Hazelnut 56%.

KATSO KAIKKI JOULUTUOTTEEMME TÄÄLTÄ

Itse käsityönä Jyväskylässä valmistamamme raakasuklaamassat sopivat erinomaisesti leivontaan, naposteluun ja koristeluun! Massoja löydät eri vahvuisina ja täten jokaiseen makuun sopivana. Nyt Joulun aikaan suosittelemme kokeilemaan Chai-raakasuklaamassaa, jossa makunystyröitä yhdessä samettisen pehmeän raakasuklaan kanssa hemmottelee aistikkaat joulun mausteet.

Kaakaovoista & kaakaojauheesta valmistat näppärästi itse omat raakasuklaasi! Voit lisätä joukkoon myös muita haluamiasi superfoodeja tuomaan lisää ravinteikkuutta sekä makua. Etenkin lucuma, toco ja maca ovat suklaataitureiden suuressa suosiossa.

Ceylonin kaneli on aito ja herkullisen aromikas kaneli eikä se sisällä maksalle haitallista kumariinia. Ceylonin kanelilla maustat piparkakkusi, raakasuklaasi ja muut Joulun herkkuleivokset! Unohtamatta riisipuuroa, jonka kanssa se sopii yhteen kuin nappi takkiin.

Taatelit, viikunat, aprikoosit ja luumut eli kuivatut hedelmämme tekevät Joulun! Kuivatut hedelmät piristävät ja koristavat monia joulun perinteisiä herkkuja, ja ne taipuvat hyvin osaksi terveellistä leivontaa sekä raakaherkkujen valmistusta. Oletko ajatellut leipoa taatelikakkua, keittää sekametelisoppaa tai valmistaa itse herkullisia hilloja? Tai maistuisiko riisipuuro herkullisen taatelikastikkeen kera? Niinpä! Vaihtoehtoja on monia.

Käsityönä valmistetut raakasuklaaherkut kruunaavat Joulupöydän ja sopivat myös käärittäväksi lahjapaperiin! Luomulaatuiset pähkinät ja marjat on kuorrutettu itse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *