Oletko kiinnostunut työskentelemään kasvavalla hyvinvointimarkkinalla, laadukkaiden ja herkullisten tuotteiden parissa? Onko intohimonasi vaikuttavien sisältöjen ja brändi-ilmeen luominen? Jos vastasit myöntävästi, saatat olla etsimämme henkilö!

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA JYVÄSKYLÄN TOIMISTOLLEMME

Tehtävänäsi on tukea myynti- ja markkinointitiimiämme määrätietoisella ja ammattitaitoisella visuaalisella otteella. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat Foodinin brändiohjeistuksen mukainen visuaalinen suunnittelu tuotepakkauksista erilaisiin mainoskampanjoihin ja esitteisiin sekä foodin.fi -verkkokauppamme ilmeen suunnittelu. Toimit luovan johtajamme työparina ja osallistut osaamisesi mukaan myös muihin markkinointitiimiä tukeviin luoviin tehtäviin. 

ME OLEMME FOODIN

Olemme jyväskyläläinen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo koko perheelle sopivia luomuelintarvikkeita. Tavoitteenamme on luoda ruokakulttuuria, jossa jokaisella on mahdollisuus valita ja voida paremmin. Toimintamme kulmakiviä ovat tuotteidemme laatu, puhtaus, aitous sekä kestävä kehitys.

Meillä Foodinilla saat herkullisten henkilöstöetujen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi mielenkiintoisen näköalapaikan elintarvikealan kulttuurimuutoksen aikana. Osaava ja innostava tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä, joten tiimin tuki ja osaaminen ovat tärkeä osa työtä ja viihtyvyyttä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn syksyllä 2020 valmistuvissa uusissa toimitiloissamme Jyväskylän Vaajakoskella.

TOIVEEMME SINULLE

Toivomme sinulta kattavaa graafisen suunnittelun osaamista. Olet idearikas, innostuva ja intohimoinen visuaalinen viestijä. Nautit hyvästä suunnittelusta ja tiimityöstä sekä luovien ideoiden käytäntöön viemisestä ja tuloksellisesta seuraamisesta. Intohimonasi on luoda houkuttelevia ja brändiämme eteenpäin vieviä luovia ratkaisuja. Ymmärrät kohderyhmäajattelun merkityksen ja haluat hurmata nykyiset ja tulevat asiakkaamme erilaisissa kanavissa. Hyvinvointialan tuntemus sekä kokemus valokuvaamisesta ovat etuja mutta eivät välttämättömyys.

Edit: haku on päättynyt

2 kommenttia “Haemme kasvavaan tiimiimme graafikkoa / edit: haku on päättynyt

 1. Topias Tamminen says:

  Hei, olen etsimänne graafikko.
  Vaikka haku päättyi jo ajat sitten, ajattelin varmuuden vuoksi vielä kysäistä josko töitä tekevälle löytyy.
  Olen tällä hetkellä vielä suorittamassa asepalvelusta Helsingin Santahaminassa. Kuulun erikoiskommennusjoukkueeseen ja komennuspaikkani on pääesikunnan viestintäosasto, jossa toimin graafisena suunnittelijana. Hommiini kuuluu mm. sisäisen viestinnän tuotteiden suunnittelu, some- sisältö ja kampanjasuunnittelu.
  Kotiudun 16.9. ja olisin valmis aloittamaan työt heti.
  Kutsukaahan vaikka kahville, jos haluatte kuulla lisää. Seuraavat lomat ennen kotiutumista on 30.7. – 13.8.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista