Olemme Foodinilla toimineet jo yli seitsemän vuoden ajan edistääksemme parempaa ruokakulttuuria Suomessa. Ravitsemuksellinen epätasa-arvo on kuitenkin edelleen suuri yhteiskunnallinen haaste, joka koskettaa yhä liian isoa osaa perheistä ympäri Suomen. Tavoite parempien vaihtoehtojen tuomisesta aivan jokaiseen ruokapöytään sai Foodinin ja Vennerin yhdistämään voimansa. 

RAVITSEVA RUOKA KUULUU KAIKILLE

Ruokakonsepti Vennerin tavoitteena on mahdollistaa parempaa ravitsemusta vähävaraisille perheille. Yleinen ravitsemuksen taso ja mahdollisuudet terveelliseen ruokavalioon vaikuttavat voimakkaasti ihmisten terveyteen ja heidän elinajanodotteeseensa. Vähävaraisuudesta aiheutuva ahdistus on psykologisesti rasittavaa, ja pitkäaikaisen huonon ravinnonsaannin aiheuttamat ravinnepuutokset voivat johtaa erilaisiin sairauksiin sekä matalaan immuniteettiin. Huonosti ravittuna lapsen on vaikea oppia ja kehittyä ikätasonsa mukaisesti, eikä köyhyyden kierre suinkaan katkea itsestään. Olemme Vennerin kanssa samaa mieltä – ravitseva ruoka kuuluu aivan kaikille. (Venner, 2020)

VENNER-RUOKAKASSI JA KUMPPANEIDEN RUOKA-AVUSTUKSET 

Vennerin ruokakassi sisältää monipuoliset raaka-aineet ja reseptit seitsemään lämpimään kasvisateriaan 4-6 hengelle. Ruoka-apu toimitetaan suoraan avustuksen kohteina olevien perheiden kotiovelle asti, ja kaikki avustuksen tuotot käytetään lyhentämättömänä ruoka-avustukseen. Vennerin kumppaneina toimivat elintarvikeyritykset, kuten Foodin, mahdollistavat ruoka-avustuksen monipuolisen sisällön. Meidän tuotteistamme mukana jokaisessa avustuskassissa ovat luomulaatuiset kvinoa, punaiset linssit, cashew-pähkinät sekä auringonkukansiemenet

“Yhteistyö Foodinin kanssa on meille todella merkityksellistä. Jaamme samat arvot, ja yhdessä voimme mahdollistaa yhä useammille suomalaisille tilanteita, jossa voi valita paremmin – sekä oman hyvinvoinnin, että ympäristön hyvinvoinnin kannalta. Vennerin toiminta ei olisi mahdollista ilman arvokkaita kumppaneitamme. Foodinin tuotteet näkyvät niin resepteillämme Vennerin Keittiössä, kuin itse Vennerin ruokalaatikoissakin, tuoden niihin mukaan yhä lisää luomua, vastuullisuutta ja hyvää makua. Kiitos Foodin, että mahdollistatte Vennerin toimintaa, ja että olette mukana Vennerin joukoissa! Juuri nyt se on tarpeellisempaa kuin ehkä ikinä ennen. Hyvä ruoka valmistetaan elämää kunnioittaen, ja ravitseva ruoka kuuluu kaikille!”, toteaa Vennerin perustaja Tuulia Järvinen.

KUKA TAHANSA VOI LAHJOITTAA, JA VAIKUTTAA SUORAAN VÄHÄVARAISTEN PERHEIDEN ARKEEN

Vennerin runsas ruokalaatikko sisältää monipuoliset raaka-aineet ja reseptit seitsemään lämpimään kasvisateriaan 4-6 hengelle, runsaasti hedelmiä ja muuta terveellistä. Ruoka-apu toimitetaan suoraan apua tarvitsevien perheiden kotiovelle asti. 

Vennerin joukkoihin voi osallistua kuka tahansa alkaen vain 9,90€ hintaan. Vennerin mallissa myös lahjoittajat pääsevät nauttimaan lukuisista Venner-eduista, kuten kokkikursseista ja ateriasuunnitelmista. Kaikki avustuksesta saadut tuotot käytetään lyhentämättömänä Venner-ruokalaatikoihin. 

Lahjoittamalla pääset konkreettisesti vaikuttamaan vähävaraisten perheiden arkeen. Vennerin avulla on saatu jo tutkitusti suurta vaikutusta aikaan. Jopa 92% perheistä kertoo Venner-kassin vastaanottamisen jälkeen syövänsä terveellisemmin kuin ennen. Vastaajista 90% kertoi oppineensa uusia ruoanlaittotaitoja ja 64% otti vähintään yhden ravitsevista Venner-resepteistä viikottaiseen käyttöönsä. 

Olemme ylpeitä saadessamme osallistua tähän tärkeään hankkeeseen, jotta jokaisessa suomalaisessa ruokapöydässä tarjottaisiin ravitsevaa ruokaa koko perheelle.

Lue lisää Vennerin sivuilta ja osallistu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista