Foodinin kookosvesi on ympäristöystävällisesti metsäviljellyistä nuorista kookospähkinöistä valmistettu raikas ja virkistävä janojuoma. Luomulaatuinen kookosvesi on täynnä 100% aitoa ja puhdasta kookosta, eikä siinä ole käytetty lainkaan lisäaineita. Kookospähkinät tulevat Vietnamista, jossa ympäristöystävällinen metsäviljely tukee luonnon monimuotoisuutta. 

METSÄVILJELY JA KOKO HEDELMÄN HYÖDYNTÄMINEN TUKEVAT KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ

Kookosveteemme käytettävät kookospähkinät viljellään täysin luonnonmukaisesti metsäviljelynä. Tämä tarkoittaa sitä, että kookospalmut kasvavat luonnollisesti yhdessä muiden puiden ja kasvien, kuten ananaksen, banaanin ja pomelon kanssa. Näin luonto pysyy monimuotoisena ja rikastuttaa itse itseään. Tämä antaa myös viljelijöille mahdollisuuden turvata elinkeinonsa muuten kuin yhden hedelmän varaan.

Kookosvesi on myös eettinen ja kestävä valinta, sillä kookospähkinät kerätään käsin ja hyödynnetään kokonaisuudessaan myös muihin kookostuotteisiin, jolloin turhaa jätettä ei synny. Kookoksen kuorta käytetään paikallisten viljelijöiden hyödyksi mm. maan lannoittamiseen sekä karvaista kuoren osaa mm. mattojen valmistukseen.

TAUSTATYÖ JA TIIVIS YHTEISTYÖ YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYTTÄ JA EETTISYYTTÄ VARMISTAMASSA

Säännölliset vierailut yhteistyökumppaneidemme ja viljelijöidemme luona ovat perusta hyvälle yhteistyölle, molemminpuoliselle luottamukselle ja ymmärrykselle.

Kookosvetemme valmistaja on vietnamilainen kookostuotteiden pioneeri, johon perustajamme Lasse Jalkanen tutustui muutamia vuosia sitten vanhojen kumppaneidemme suosituksesta.

“Kun pääsimme paikan päälle tutustumaan kookosveden valmistukseen ja varmistamaan yhteisen arvomaailman eli 100% puhtauden, ekologisuuden, ympäristöystävällisen metsäviljelyn sekä eettiset toimintatavat, olimme valmiit aloittamaan yhteistyön”, Lasse kertoo. 

Kookosvesikumppanimme on oman seutunsa merkittävä työllistäjä, joka tarjoaa pysyvän elinkeinon tuhansille pienviljelijöille. Tämän lisäksi yritys työllistää tuotannossaan sesongin aikana yli 500 ihmistä ja sesongin ulkopuolellakin puolet tästä määrästä. Varmistaaksemme viljelijöiden ja tuotantotyöntekijöiden työolosuhteiden eettisyyden, vierailemme säännöllisesti kumppaniemme luona, ja teemme yhteistyötä paikallisten valvovien tahojen kanssa. 

KOOKOSVETTÄ SUOJAAVA KARTONKIPAKKAUS VOIDAAN UUSIOKÄYTTÄÄ SATAPROSENTTISESTI KIERRÄTTÄMÄLLÄ

Kookosvetemme pakataan laadukkaaseen, kierrätettävään ja uudelleensuljettavaan TetraPak -kartonkipakkaukseen, johon käytetty paperiaines on valmistettu FSC -sertifiointia noudattaen. FSC-sertifioinnin mukaan “metsänomistajan tulee ylläpitää tai palauttaa metsiensä ekosysteemi, siihen kuuluva biologinen monimuotoisuus, sekä luonnonvarat ja maisemat” (lähde FSC). Lue lisää FSC-periaatteista ja -kriteereistä täällä >>

Kookosvesipakkaus on helppo kierrättää korkkeineen kartonkikeräykseen.

KOOKOSVESI: NESTEYTTÄVÄ JA VIRKISTÄVÄ JANOJUOMA

Voit juoda kookosvettä sellaisenaan  jano- ja palautusjuomana sekä käyttää makua tuovana nesteenä ruuanlaitossa lisäämällä sitä esim. smoothien, mocktailien ja pataruokien joukkoon. Kookosvedessämme maistat puhtaan ja raikkaan, makeahkon tuoreen kookospähkinän. Se on tasapainoinen ja virkistävä juoma.

Uudelleensuljettavan korkin ansioista juoma kulkee kätevästi mukana matkallakin. Avattu juoma säilyy kylmässä 2 vuorokautta.

Kookosvetemme löydät ympäri maan S- ja K-ryhmän kaupoista, kaikista Ruohonjuurista, sekä hyvinvoinnin erikoisliikkeistä ja verkkokaupoista.

TÄYDENNÄ KOOKOSVESIVARASTOSI VERKKOKAUPASSAMME:

Ale!
Varasto loppu
19,95 

2 kommenttia “Kookosvesi – kehoa nesteyttävä janojuoma

  1. Tiia says:

    Heippa,

    Oon käyttänyt suklaa proteiinijauhoja kaurapannareihin ja syönyt kaikenlaisia välipala patukoita. Nyt kun olen raskaana, mietityttää mitkä ovat varmasti hyviä syödä raskauden aikana? Ja mitä pitäisi nyt välttää?

    • Foodin says:

      Yleisesti raskaana ollessa ei suositella aloitettavan uusien eikä jatkaa voimakkasti stimuloivien tai puhdistavien tuotteiden käyttöä. Proteiinijauheiden käytössä ei ole tällaisia ominaisuuksia, joten tällaista vaaraa ei ole. Jos asia epäillyttää, niin kannattaa aina keskustella asiasta oman lääkärin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista