Etsimme innovatiiviseen ja kasvavaan tiimiimme laatu- ja tuotekehitysasiantuntijaa, jonka tehtäviin kuuluu tuotekehitystyön ohella omavalvonnan ja elintarviketurvallisuusjärjestelmän ylläpito.

Odotamme sinulta elintarvikealan koulutusta (elintarviketieteet/-tekniikka tai muu vastaava koulutus/opinnot) sekä kiinnostusta ja halua olla kehittämässä tulevaisuuden elintarvikkeita, jotka rakentavat parempaa ja kestävämpää huomista. Sinulla on jo mielellään aiempaa työkokemusta tuotekehityksen tai laadunvalvonnan parista elintarviketeollisuudessa. 

Laatutyössä eduksi katsomme tuoteturvallisuusjärjestelmien tuntemuksen. Työtehtäviisi kuuluu mm. näytteenotto, tuotteiden suunnitelman mukainen laadunvalvonta, osallistuminen tehtaan tuoteturvallisuuden arviointiin, omavalvontaohjeistusten ja -järjestelmien ylläpito sekä luomuvalvontaan ja HACCP liittyvät tehtävät.

Vastaat tuotekehityksen operatiivisesta toiminnasta tehden yhteistyötä myynnin, markkinoinnin sekä johdon kanssa vastaten mm tuotetietojen oikeellisuudesta, ravintoarvojen laskemisesta sekä koekeittiötyöstä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja oma-aloitteista otetta, kykyä itsenäiseen työhön sekä hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen. Projektien hallinta on sinulle tuttua ja pystyt ajattelemaan strategisesti samalla kun pidät yksityiskohdat näpeissäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn innovatiivisessa ja vastuullisessa kasvuyrityksessä.

  • Mahdollisuuden kehittää toimintaamme
  • Kehittävän ja kannustavan työyhteisön
  • Huipputiimin tuen
  • Mahdollisuuden olla valmistamassa kuluttajille turvallista ja laadukasta ruokaa
  • Paraatipaikan toteuttaa uudenlaisia lisäarvoa tuottavia elintarvikkeita niin kotimaahan, kuin kansainvälisille markkinoille.

Työsopimus alkaa sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi. Viikoittainen työaika on 37,5h ja sijoittuu arkisin välille 6-22 ja lauantaisin klo 6-14. Pääsääntöisesti työ tehdään 8-16 välisenä aikana.

Lähetäthän työhakemuksen 15.10.2021 mennessä palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@foodin.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Arto Aarrelampi
Tehtaanjohtaja

050 4545 612

arto@foodin.fi

Susanna kallio

Susanna Kallio
Strategia- ja brändijohtaja

susanna@foodin.fi

TUTUSTU TARINAAMME

Foodinin tarina – paremman ruokakulttuurin asialla

Luomuruoka kasvattaa suosiotaan maailman laajuisesti. Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman...

3 Comments

Foodinin Maria ja Lasse Jalkanen on nimitetty Keski-Suomen nuoriksi yrittäjiksi

Vuoden nuori yrittäjä 2020-kilpailu on Suomen arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu, jossa painotetaan yritystoiminnan ansioita. Kilpailussa...

2 Comments

Foodinin Vaajakosken elintarviketehdas on hiilineutraali

Foodinin missio on yksinkertainen – me haluamme tarjota parempaa ruokaa paremmalle huomiselle. Tarkoituksenamme on tuoda terveellisiä, monipuolisia...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista