Pyrimme jatkuvasti tuomaan uusia parempia vaihtoehtoja jokaiseen ruokapöytään. Lisukkeista löytyy ravinteikasta kvinoaa ja juomista luomulaatuista sitruunamehua ja kookosvettä. Pähkinät, kuivatut marjat ja hedelmät, sekä suositut välipalapatukat ja proteiinit ovat vuorollaan täydentäneet tuotevalikoimaamme entistä ravinteikkaampaa arkea tukevilla ominaisuuksillaan. Nyt haluamme esitellä uuden aluevaltauksemme: luonnon omat karkkipussit. 

KARKKIHYLLYN VALLOITUS

Uusi aluevaltauksemme koskettaa parempaa herkuttelua ja erityisesti karkkihyllyä. Kesän uutuutemme, Luonnon omat karkkipussit on suunniteltu erityisesti perheen pienimmille, mutta ne maistuvat ja tekevät hyvää kaikenikäisille. Uudet karkkipussit ovat täynnä aitoja makuja, sateenkaaren värejä ja terveellisiä ainesosia – ilman keinotekoisia aromeita tai väriaineita.

”Halusimme kehitellä vastalauseen karkkipusseille, jotka tavallisesti koostuvat lähinnä valkoisesta sokerista, epäaidoista aromeista ja keinotekoisista väriaineista. Luonto on tulvillaan herkullisia makuja ja iloisia värejä, näitä ei saisi aliarvioida eikä unohtaa”, toteaa Maria Jalkanen.

Luontoäidin lempeässä helmassa kasvaneet marjat ja hedelmät sekä käsityönä valmistettu raakasuklaakuorrutus tarjoavat vaihtoehdon perinteiselle karkkipussille viikonlopun herkutteluhetkiin ja eväsretkille. Meille on tärkeää, että terveellisyys ja herkullisuus eivät sulje toisiaan pois, ja että lapset saavat nautiskella sydämensä kyllyydestä ilman pelkoa synteettisistä lisäaineista tai keinotekoisista makeuttajista ja väriaineista. 

TÄSSÄ LUONNON OMAT KARKKIPUSSIT TULEVAT: PUNAPOSKI JA MUSTIKKASORMI  

Punaposki ihastuttaa makeilla marjoilla ja pehmeällä suklaalla. Se sisältää suussasulavia raakasuklaavadelmia, toffeemaisia mulpereita, makeita rusinoita sekä pakastekuivattuja mansikoita ja persikoita. 

Mustikkasormi on hedelmäinen kimara, joka sisältää raakasuklaarusinoita, mulpereita, makeaa omenaa sekä pakastekuivattuja mustikoita ja mangonpaloja.

Pussien värikäs sisältö ilahduttaa niin lasta kuin aikuistakin! Herkullinen luonnon oma karkkipussi on helppo tapa lisätä marjojen ja hedelmien päivittäistä saantia, ja ne kulkevat helposti mukana leikkipuistoon, piknikille, kirjastoon tai vaikka sohvalle perheen yhteistä elokuvahetkeä varten.

KOKEILE KARKKIKAAPIN VALLOITTAVIA UUTUUKSIA

-30%
1,36 
Lisää ostoskoriin
-30%
Varasto loppu
1,36 

TUTUSTU RESEPTEIHIN JA LIFESTYLE-VINKKEIHIN BLOGISSAMME

Virhe takaisinvedossa, Goji-marjoissa ei olekaan salmonellaa

Tiedotimme 10.1.2024 vetämämme takaisin tietyn erän goji-marjoja, sillä samaa goji-erää myyvän saksalaisen toimijan tuotteessa oli...

Takaisinvetoa päivitetty 23.1. Goji-marjojen takaisinveto perutaan: Foodin Oy tekee takaisinvedon tietyille goji-marja ja miniviikuna erille

Takaisinvetoa on päivitetty 23.1.2024: Virhe takaisinvedossa, Goji-marjoissa ei olekaan salmonellaa. Ruokavirastolta 22.1.2024 saadun tiedon mukaan...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista