Huolellinen, alle 38 asteen käsittely takaa sen, että jokaisen pähkinän tai siemenen soluseinä on jauhettu niin hienoksi, että se on hyvin käytettävissämme sekä sen ravinteet ovat tallella. Foodinin pähkinä- ja siementahnat eivät ole enää vain levitteitä, vaan tahnoja, joita voit käyttää dippinä tai osana sitä, salaatinkastikkeissa tai esim. smoothieissa tuomaan kermaisuutta ilman kuitumaista rakennetta

Me pidämme tärkeänä sitä, että alkuperäiset pähkinöiden ominaisuudet säilyvät mahdollisimman hyvin lopputuotteessa. Tämän vuoksi valitsimme perinteisen menetelmän, eli kivijauhatuksen, emmekä halunneet käyttää suuria teollisuuslaitteita, joissa lämpötila nousee helposti 80°C asteeseen.

FOODININ PÄHKINÄTAHNAT OVAT

– Erittäin hienoksi jauhettuja
– Kermaisen pehmeitä, sulavat niin suussa kuin vatsassa
– Kuin söisi pähkinöitä sellaisenaan
– Valmistettu valikoiduista siemenistä ja pähkinöistä. Esimerkiksi karvasmantelit pilaavat helposti koko erän, mikäli niitä ei käsin erotella
– Käsitelty alle 38°C, jolloin niiden ominaisuudet säilyvät paremmin verrattuna teollisuuslaitteisiin, joissa nopeus ja lämpötila lisää helpost esimerkiksii rasvojen hapettumista.

TUTUSTU PÄHKINÄTAHNOIHIN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *