Huolellinen, alle 38 asteen käsittely takaa sen, että jokaisen pähkinän tai siemenen soluseinä on jauhettu niin hienoksi, että se on hyvin käytettävissämme sekä sen ravinteet ovat tallella. Foodinin pähkinä- ja siementahnat eivät ole enää vain levitteitä, vaan tahnoja, joita voit käyttää dippinä tai osana sitä, salaatinkastikkeissa tai esim. smoothieissa tuomaan kermaisuutta ilman kuitumaista rakennetta
![](https://foodin.fi/wp-content/uploads/2019/07/foodin_manna.png)
![](https://foodin.fi/wp-content/uploads/2019/07/foodin_kivimylly.png)
Me pidämme tärkeänä sitä, että alkuperäiset pähkinöiden ominaisuudet säilyvät mahdollisimman hyvin lopputuotteessa. Tämän vuoksi valitsimme perinteisen menetelmän, eli kivijauhatuksen, emmekä halunneet käyttää suuria teollisuuslaitteita, joissa lämpötila nousee helposti 80°C asteeseen.
FOODININ PÄHKINÄTAHNAT OVAT
– Erittäin hienoksi jauhettuja
– Kermaisen pehmeitä, sulavat niin suussa kuin vatsassa
– Kuin söisi pähkinöitä sellaisenaan
– Valmistettu valikoiduista siemenistä ja pähkinöistä. Esimerkiksi karvasmantelit pilaavat helposti koko erän, mikäli niitä ei käsin erotella
– Käsitelty alle 38°C, jolloin niiden ominaisuudet säilyvät paremmin verrattuna teollisuuslaitteisiin, joissa nopeus ja lämpötila lisää helpost esimerkiksii rasvojen hapettumista.