KOLLAGEENIPROTEIINIPATUKKA

– ensimmäinen laatuaan

Foodinin suositut Granola barit saivat paljon toivotun sisartuoteryhmän keväällä 2019 lanseeratuista kollageeni-proteiinipatukoista. 

Kysyimme maaliskuussa asiakkailtamme millaisia tuotteita valikoimaamme toivotaan. Yksi suosituimpia toiveita oli proteiinipatukka. Samaan aikaan tuotannossamme jo kuhisi! Kehittelimme aivan uudenlaista proteiinipatukkaa. Ensisijainen tavoite oli luoda “Clean Label” -vaihtoehto eli tuote yksinkertaisella reseptiikalla ja koostuen vain aidoista luonnon raaka-aineista. Lisäksi halusimme tehdä aivan uudenlaisen ja uniikin tuotteen, sellaista jota ei vielä kauppojen hyllyltä löydy.

Nyt suositut Granola barimme saavat uuden sisartuoteryhmän täysin uudenlaisista kollageeniproteiinipatukoista. Kollageeni raaka-aineena on kaikkien huulilla ja “Clean Label” -proteiinipatukkaa on toivottu jo pitkään. Saatavilla kolme toinen toistaan herkullisempaa makua: manteli-merisuola, karamelli-kaneli ja inkivääri-lime.

Miksi kollageeni?

Kollageenit ovat elimistömme yleisimpiä proteiineja, joita esiintyy erityisesti tukikudoksissa (mm. iho, luut, rustot, kynnet, jänteet). Kollageenia saadaan useista eri lähteistä (mm. kana, kala, nauta). Ikääntymisen myötä elimistön oma kollageenituotanto hidastuu ja loppuu vähitellen kokonaan, joka vaikuttaa ihon, hiusten sekä tukikudosten kuntoon.

Eri kollageenin muotoja on markkinoitu viime vuosikymmeninä enenevissä määrin kimmoisamman ihon sekä suoliston limakalvojen ihmeaineena. Viime vuosina kollageeni on noussut ympäri maailmaa yhdeksi puhutuimmista ja trendikkäimmistä terveysravinteista.

Runsaasti uudenlaista ja uniikkia hyvää:

  • Granolamainen koostumus – ei proteiinipatukoille tyypillistä sitkeyttä
  • Saksalaista erittäin laadukasta ja tutkittua Grass-fed kollageeniproteiinia
  • Yhdestä patukasta saat jopa 6,5-7,5g kollageenia, joka on suositeltavan päivittäisen kollageeniannoksen verran! Et siis välttämättä tarvitse erillistä kollageenivalmistetta
  • Jopa 3 miljardia Bacillus Coagulans-maitohappobakteeria, jotka tukevat suoliston hyvinvointia ja tehostavat kollageenin imeytymistä
  • Yksinkertainen “Clean label” -reseptiikka: vain aitoja luonnon raaka-aineita
  • Vähäsokerinen – sopii myös VHH- ja keto-ruokavalioita noudattaville
  • Gluteeniton, maidoton, sekä lisä-, säilöntä- ja makeutusaineeton
  • Suomen ensimmäinen kollageeniproteiinipatukka kotimaiselta brändiltä

Jälleenmyyjät

Patukoita myyvät verkkokauppamme lisäksi S- ja K-ryhmän päivittäistavarakaupat, Ruohonjuuri sekä hyvinvoinnin erikoisliikkeet ja verkkokaupat.

MANTELI-MERISUOLA 50G

Rouhean pähkinäinen patukka kiedottuna herkulliseen suklaaseen, häivähdys aitoa merisuolaa viimeistelee makun täydelliseksi!

Sisältö: manteli*, kookosnektari*, nautakollageeni, tummasuklaa*(kaakaonibs*, kookossokeri*, kaakaovoi*), riisimuro*, cashew*, parapähkinä*, auringonkukansiemen*, merisuola, Bacillus Coagulans-maitohappobakteeri *=luomu

Ravintosisältö 50g / 100g:
Energia: 977,5 kJ, 233,4 kcal / 1955 kJ, 466,8 kcal
Rasva: 17g/ 34 g
-josta tyydyttyneet: 4,2g/ 8,4g,
Hiilihydraatit: 8,1g/ 16,2g
-joista sokereita: 4,2g/ 8,4g
Proteiini: 12g/ 24g
Suola: 67mg/ 134mg

INKIVÄÄRI-LIME 50g

Rapean pähkinäinen koostumus saa kaivattua raikkautta superterveellisestä inkivääristä. Tunnet inkiväärin maun raikkaana potkuna ensimmäisestä haukusta lähtien. Loistava välipala pimeään vuodenaikaan!

Sisältö: cashew*, manteli*, kollageeni, kookosnektari*, riisimuro*, auringonkukansiemen*, inkivääri*, parapähkinä*, kuivattu lime*, Bacillus Coagulans-maitohappobakteeri *= luomu

Ravintosisältö 50g / 100g:
Energia:  860kJ/ 205,5kcal / 1720kJ/ 411kcal
Rasva: 12,5g / 25g
-josta tyydyttyneet: 1,9g / 3,8g
Hiilihydraatit: 11,3g / 22,6g
-joista sokereita: 5g / 10g
Proteiini: 12g / 24g
Suola: 13mg / 26mg

KARAMELLI-KANELI 50g

Makean karamellinen ja rouhea patukka nauttii pekaanipähkinän ja kanelin pehmeästä syleilystä. 

Sisältö: auringonkukansiemen*, cashew*, kookosnektari*, pellavansiemen*, kollageeni, taateli*, riisimuro*, manteli*, pekaanipähkinä*, kaneli*, Bacillus Coagulans-maitohappobakteeri *=luomu

Ravintosisältö 50g / 100g:
Energia:  932 kJ/ 227,5kcal / 1864 kJ/ 455kcal
Rasva: 14,5g / 29g
-josta tyydyttyneet: 2,1g / 4,2g
Hiilihydraatit: 10g / 20g
-joista sokereita: 5,5g / 11g
Proteiini: 13g / 26g
Suola: 15mg/ 30mg

Kuitu ja probiootit parantavat suoliston hyvinvointia

Uudet proteiinipatukkamme sisältävät kollageenin lisäksi runsaasti pähkinöiden ja siementen tehoaineita: kuitua, E-vitamiinia sekä kivennäis- ja hivenaineita. Lisäksi ne sisältävät runsaan määrän Bacillus Coagulans -probiootteja, jotka tukevat suoliston hyvinvointia ja tehostavat proteiinin imeytymistä.

Makeutusaineena on käytetty kookossokeria, jota on kehuttu maailman ekologisimmaksi makeuttajaksi. Kookossokerimme on tuotettu eettisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti. Kookospalmusokerin glykeeminen indeksi on erittäin alhainen (GI 35).

Luonnollinen, gluteeniton, maidoton ja lisäaineeton vaihtoehto helpomman arjen tueksi

Kollageniproteiinipatukan sisältö koostuu ainoastaan luonnollisista, yksinkertaisista, helposti ymmärrettävistä raaka-aineista. Lisäksi ne ovat täysin gluteenittomia, maidottomia ja lisäaineettomia. 

Suosittelemme tuotetta tarjoamaan helppoa, käytännöllistä ja ravitsevaa välipalaa arjen tueksi. Parhaimman tuen patukoista saavat esimerkiksi aktiiviliikkujat ja urheilijat, jotka haluavat tarjota ravinteita tavallista kovemmalla kuormituksella oleville tukikudoksilleen sekä hyvinvoinnista.

Kollageeniproteiinipatukka soveltuu loistavasti myös kauneudestaan ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille, jotka pyrkivät tukemaan ravitsemuksella sekä ulkoista (iho, kynnet, hiukset) että sisäistä kauneuttaan (suolisto).

Onko proteiinipatukka hyvä välipala, Eveliina Tistelgren?

“Näistä kolmesta lemppariksi nousi ehdottomasti Almond Sea Salt, jossa on ihanaa tummaasuklaata granolapatukan ympärillä – nams! Mutta myös kaksi muuta makua on kyllä ihan herkkua, maut kuitenkin luonnollisia ja raikkaita. Tykkään itse granolasta, joten tuo granolamainen koostumus ja ”sattumat” ovat erittäin tervetulleita.”

Lue mitä mieltä aktiivisen elämän sankaritar Eveliina Tistelgren on uusista proteiinipatukoista ja millaisiin tilanteisiin hän suosittelee patukoita?

Tästä pääset postaukseen >>

×  

Total: 0.00

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.