6 thoughts on “Kollageeniproteiinipatukka – ensimmäinen laatuaan

  1. Tanja says:

    Ostin kokeilumielellä inkivääri- lime kollageeniproteiinipatukan. Ihastuin täysin. Ihana koostumus ja maku. Suosin usein lisäaineettomia ja ekologisia tuotteita ja tästä tuli uusi lemppari. Keski- ikää lähestyvälle täydellinen tuote. Hoitaa samalla ihoa ja niveliä. Tällaisia tuotteita lisää. Harmi, että ovat loppu verkkokaupassa.

  2. Tarja says:

    Vau…en muista koska olisi kylmäväreet tulleet siksi,että jokin maistuu niin hyvältä. Tänään kävi niin kun Ruohonjuuressa nappasin mukaan ostoksiin teidän karamelli-kaneli kollageeniproteiinipatukan. Miten voikin maistua niin hyvältä, olla niin ravintorikas ja monipuolinen. Rakenne oli just sopivan nihkeän sitkeähkö. Huomenna täytyy hakea työmatkalla lisää neljä patukkaa ja tarjota työkavereille sama mahtava makukokemus. Onnea vaan, olette onnistuneet enemmän kuin hyvin.

  3. Harri Kallioniemi says:

    Ostin ensimmäistä kertaa kyseistä tuotetta ja ihastuin sen makuun täysin. Hyvin raikas ja miellyttävä koostumus. Pitääkin lähteä kauppaan ostamaan lisää kyseistä tuotetta!!!!! Suosittelen kaikille jotka hieman epäröivät, niin älkää epäröikö vaan ostakaa ja ihastukaa tuotteeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *