Vuoden nuori yrittäjä 2020-kilpailu on Suomen arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu, jossa painotetaan yritystoiminnan ansioita. Kilpailussa on palkittu kunnianhimoisia, aikaansaavia nuoria yrittäjiä ja kasvutarinoita. Tänä vuonna voiton veivät ansaitusti Foodinin Maria ja Lasse Jalkanen.

Valitsemisperusteina raati nosti esiin Foodinin sekä Jalkasten innovatiivisuutta, asennetta ja toimialaan liittyvää edelläkävijyyttä. Yrityksen omaleimainen tarina, vakaat kasvunäkymät sekä tapa toimia nousivat myös tärkeiksi kriteereiksi.

“Aidot ja alkuperäiset raaka-aineet, luomu ja tuotteiden eettisyys kiinnostavat nykypäivän kuluttajia. Koko ajan kasvava kiinnostus luo Foodinin toiminnalle hyvät kasvunäkymät ja tuo tunnetuksi myös suomalaista superfoodia. Yritys on loistava esimerkki siitä, miten sydämellä tehden ja omiin arvoihin luottaen voi menestyä,” kertoo raadissa vaikuttanut Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Tapu Holttinen.

MARIALLE JA LASSELLE TUNNUSTUS ON MERKITTÄVÄ OSOITUS SIITÄ, ETTÄ OLEMME ASIALLA, JOKA TODELLA KIINNOSTAA MONIA

Tavoitteenamme on luoda ruokakulttuuria, jonka keskiössä on kestävän kehityksen periaatteet. Terveellinen ja kestävästi tuotettu ruoka kuuluu kaikille. Panostamme omaan tuotantoon, jolla luomme paitsi työpaikkoja, pidämme myös langat omissa käsissämme tuotekehityksen ja raaka-aineiden laadun osalta.

“Tämä tunnustus on osoitus siitä, että elämää kannattaa elää omaa intuitiota kuunnellen oli kyse mistä tahansa elämän osa-alueesta. Pienen piirin ruokainnostuksesta onkin kasvanut alati kasvavaa joukkoa kiinnostava suuntaus, josta aiempaan ei ole paluuta. Maailma muuttuu ja olemme ylpeänä vauhdittamassa tätä muutosta!”,iloitsee Foodinin luovasta puolesta vastaava Maria.

Valtakunnallisen Vuoden nuori yrittäjä -finalistit julkistetaan Suomen Yrittäjien toimesta toukokuun aikana. Lisätietoja Vuoden nuori yrittäjä -kilpailusta löydät täältä >>

KATSO FINALISTIVIDEOMME:

Foodinin tarina – paremman ruokakulttuurin asialla

Luomuruoka kasvattaa suosiotaan maailman laajuisesti. Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman...

3 Comments

Maria ja Lasse Jalkanen Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun finaaliin

Vuoden nuori yrittäjä -kilpailu on Suomen arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu, jossa painotetaan yritystoiminnan ansioita. Kilpailussa...

Valinnoillamme on juuri nyt merkitystä

Maailmaa koskettava koronaviruskriisi on hiljentänyt kadut kautta maailman, ja moni joutuu viettämään seuraavat viikot eristyksissä...

2 kommenttia “Foodinin Maria ja Lasse Jalkanen on nimitetty Keski-Suomen nuoriksi yrittäjiksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista