Foodinin huippusuositut, suussasulavat hasselpähkinä-raakasuklaalevitteet ovat saaneet uuden nimen. Alkuperäinen nimi, Herkutella, jouduttiin vaihtamaan, koska sen koettiin muistuttavan liiaksi toisen tuotteen tavaramerkkisuojattua nimeä. 

Tutut suosikkisi löytyvät jatkossa kauppojen hyllyiltä nimellä Herkkuisa! 

“Uuden nimen keksi graafikkomme Katri, ja mielestäni se kuvaa erinomaisesti levitteiden täyteläistä herkullisuutta. Halusimme, että nimi on mahdollisimman lähellä alkuperäistä, jotta se on yhtä helppo löytää kaupan hyllyltä kuin ennenkin”, Foodinin omistaja ja luova johtaja Maria Jalkanen sanoo.  

Herkkuisan sokeroimattoman version reseptiikka koki samalla muodonmuutoksen, ja resepti on nyt täysin vegaaninen sokeroidun version tapaan. Myös luomu Herkkuisan reseptiä on paranneltu kestämään Suomen vaihtuvia lämpötiloja, ja se on nyt entistäkin herkullisempi ja silkkisen sileä.  

HERKULLINEN HERKKUISA-KVARTETTI 

Löydät valikoimasta neljä toinen toistaan herkullisempaa Herkkuisa-levitettä: sokeroidun ja sokeroimattoman hasselpähkinä-raakasuklaalevitteen, sekä kasvipohjaisen valkosuklaa Herkkuisan, joka löytyy myös niin sokeroituna kuin sokeroimattomanakin. Monikäyttöiset, suussasulavan herkulliset levitteet sopivat leivontaan, leivän päälle, jäätelöannoksiin, kaikenlaiseen herkutteluun!  

Löydät Herkkuisa-levitteet hyvin varustetuista K-kaupoista, Ruohonjuurista, Foodinin verkkokaupasta sekä muista hyvinvoinnin verkkokaupoista ja liikkeistä.  

Edelleen on lupa herkutella – nyt vain vielä Herkkuisammin! 

ALOITA HERKKUISA LEIVONTA VAIKKAPA NÄILLÄ RESEPTEILLÄ: 

LÖYDÄT KAIKKI HERKKUISA-LEVITTEET VERKKOKAUPASTAMME 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *