Black Friday on meillä Foodinilla erilainen. Black Friday -kampanjan korvaavan Sharing happiness -viikon tarkoituksena on viestiä, että vastuulliset valinnat kuuluvat kaikille tulotasosta riippumatta. Emme pidä vastakkainasettelusta tai syyllistämisestä vaan pyrimme näkemään kaikessa myös hyvää – kuten tässä maailman tunnetuimmassa ostospäivässäkin.

Foodinin tärkein tehtävä ja sanoma on jakamisen ilo. Tavoitteenamme on luoda jokaiselle mahdollisuudet valita ja voida paremmin. Ruoka koskettaa meitä jokaista joka puolella maailmaa. Tämän vuoksi koemme, että ruokatoimijana voimme vaikuttaa kokonaisvaltaisesti asioihin, jotka ovat meille tärkeitä: ihmisten hyvinvointiin, ruoan tuottajiin sekä ympäristöön. 

Kannatamme vastuullisia valintoja ja kuluttamista vain todelliseen tarpeeseen. Tiedostamme kuitenkin, että meidänkin tuotteemme ovat osalle liian hintavia. Haluamme edistää luonnonmukaisesti viljeltyjen tuotteiden kysyntää ja näin tuoda ihmisten ja ympäristön kannalta vastuulliset valinnat jokaisen saataville. Siksi otamme osaa maailman tunnetuimpaan ostosviikkoon omalla Sharing Happiness -teemalla, jonka toivomme mahdollistavan jokaiselle tällä viikolla tilaisuuden valita vastuullisesti.

Toivomme, että tämän huomioarvon ansiosta jokainen, joka on halunnut valita itsensä ja ympäristön kannalta paremman vaihtoehdon, mutta ei ole siihen hinnan vuoksi pystynyt, voisi sen nyt tehdä. Toivomme, että jokainen vanhempi, joka on empinyt välipalapatukkahyllyllä vaihtoehtojen välillä, voisi tällä viikolla valita juuri sen minkä haluaa.

Jokainen tarjoushintamme on otettu vain ja ainoastaan omasta katteestamme. Sharing happiness-viikon tarjoukset ovat voimassa verkkokaupassamme tämän viikon ajan tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Sharing Happiness
Maria ja Lasse Jalkanen / Foodin yrittäjät

Seuraa tarinaamme Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista