Tähtiä kuin Otavassa, marjoja on Pohjolassa. Foodinin kotimainen Pohjolan marjat -sekoitus sisältää seitsemää eri kylmäkuivattua marjajauhetta, jotka tiivistävät Pohjoisen luonnon villien ja viljeltyjen marjojen parhaat ominaisuudet. Tuote on 100 % kotimainen – aina raaka-aineista valmistukseen ja pakkaamiseen saakka. 

Kotimaisuus ja ravinteikkuus ovat Pohjolan marjojen ydin. Valitsimme marjasekoituksen marjat sillä ajatuksella, että jauhe tarjoaisi mahdollisimman laaja-alaisesti marjojen tutkituimmat tehoaineet (mm. antosyaanit, proantosyanidiinit, ellagitanniinit, fenolihapot). Nämä seitsemän kylmäkuivattua suomalaista marjaa ovat mustikka, puolukka, mustaherukka, tyrni, marja-aronia, vadelma & karpalo. Lisäksi tehostimme jauhesekoituksen hyvää tekevää vaikutusta lisäämällä tuotteeseen Bacillus coagulans -probiootteja.

Kylmäkuivatuksen ja kokonaisten marjojen käyttämisen ansiosta Pohjolan marjat -sekoituksessa on kaikki marjojen kehoasi ravitsevat ominaisuudet tallella.

 

KÄYTTÖ

Kätevä jauhe on helppokäyttöinen välipalojen ja jälkiruokien ravinnepommi! Monipuolinen sekoitus on hyvänmakuinen ja sopii erinomaisesti koko perheelle tuoden lisää ravinteita lautaselle. Käytä jauhetta sellaisenaan esimerkiksi smoothien, jogurtin, vanukkaan tai puuron seassa. Yksi ruokalusikallinen marjajauhesekoitusta vastaa noin 1 dl tuoreita marjoja. 

SÄILYTYS

Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Ajan myötä tuote saattaa paakkuuntua, mutta emme kuitenkaan halunneet lisätä joukkoon paakkuuntumisenestoaineita. Paakkuuntuminen ei vaikuta tuotteen laatuun tai säilyvyyteen. Voit ehkäistä paakkuuntumista ravistamalla purkkia tai sekoittamalla sisältöä tasaisin väliajoin.

Tutustu Pohjolan marjat -marjajauhesekoitukseen

2 thoughts on “Pohjolan marjat – kotimainen marjajauhesekoitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *