Oletko kiinnostunut työskentelemään kasvavalla hyvinvointimarkkinalla? Haluatko olla mukana luomassa parempaa ruokakulttuuria? Onko asiakkuusviestinnän vaikuttavien sisältöjen luominen ja tarinoiden kertominen lähellä sydäntäsi? Jos vastasit myöntävästi, saatat olla etsimämme henkilö!

SISÄLLÖNTUOTTAJA VANTAAN TOIMISTOLLEMME

Tehtäväsi on tukea markkinointi- ja viestintätiimiämme luomalla vaikuttavia sisältöjä asiakkuusviestinnän kanavissamme, pääroolissa sosiaalinen media. Osallistut osaamisesi mukaan myös muihin markkinointitiimiä tukeviin tehtäviin.

ME OLEMME FOODIN

Olemme jyväskyläläinen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo koko perheelle sopivia luomuelintarvikkeita. Tavoitteenamme on luoda ruokakulttuuria, jossa jokaisella on mahdollisuus valita ja voida paremmin. Toimintamme kulmakiviä ovat tuotteidemme laatu, puhtaus ja aitous, sekä eettisyys ja kestävä kehitys.

Meillä Foodinilla saat herkullisten henkilöstöetujen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi mielenkiintoisen näköalapaikan elintarvikealan kulttuurimuutoksen aikana. Osaava tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä, joten tiimin tuki ja osaaminen ovat tärkeä osa työtä ja viihtyvyyttä. 

TOIVEEMME SINULLE

Toivomme, että sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus erilaisten asiakkuusviestinnän sisältöjen tuottamisesta ja menestyksekkäästä kehittämisestä. Nautit hyvästä suunnittelusta ja ideoinnista sekä ideoiden käytäntöön viemisestä ja tuloksellisesta seuraamisesta. Intohimonasi on luoda houkuttelevia ja asiakkaitamme aidosti palvelevia sisältöjä. Hyvinvointialan tuntemus ja kameran- sekä kuvankäsittelytaidot ovat etuja mutta eivät välttämättömyys.

Oletko se sinä? Hae paikkaa 12.12. mennessä!

Jos olet kiinnostunut työskentelemään tiimissämme niin toimi pian! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi 12.12. mennessä palkkatoiveineen sähköpostilla rekry@foodin.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista