Teemme parhaamme, että tuotteemme olisivat helposti kaikkien saatavilla. Vuosien mittaan hyvää tekevät tuotteemme ovat valloittaneet hyllypaikkoja ympäri Suomen ja tuotteita löytyykin verkkokauppamme lisäksi lukuisista ruokakaupoista sekä erikoismyymälöistä. Kauppojen lisäksi tuotteitamme löytyy monista kahviloista, hotelleista ja huoltoasemilta sekä esimerkiksi Suomalaisesta Kirjakaupasta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä. Kotiinkuljetuksena tuotteitamme saa tilattua kätevästi Foodoran, Woltin tai Odan kautta. Jos suosikkituotteitamme ei löydy vielä lähikaupastasi, niin voit auttaa myyntitiimiämme jättämällä tuotetoiveen alta löytyvien linkkien kautta. 

Löydät tuotteitamme esimerkiksi kaikista alla olevista paikoista

S-kaupat

Tarkista S-ryhmän kauppakohtainen Foodin-valikoima tuotehaun avulla. Jos lähikaupastasi ei löydy vielä kaipaamiasi Foodinin tuotteita, niin voit jättää tuotetoiveen kaupalle valitsemalla oman kauppasi ja sen jälkeen valikoimaan toivomasi Foodinin tuotteen.

S-ryhmän valikoima Jätä tuotetoive
Jauhesekoitukset

Sokos

Sokoksen verkkokaupasta sekä myymälöistä löydät yli 50 Foodinin tuotetta aina välipaloista ja terveellisistä herkuista lisäravinteisiin ja superfoodeihin. Tarkista myymäläkohtainen saatavuus tuotehaun kautta.

Sokoksen valikoima

Food Market Herkku

Tarkista lähimmän Food Market Herkun kauppakohtainen Foodin-valikoima tuotehaun avulla. Jos lähikaupastasi ei löydy vielä kaipaamiasi Foodinin tuotteita, niin voit jättää tuotetoiveen kaupalle valitsemalla oman kauppasi ja sen jälkeen valikoimaan toivomasi Foodinin tuotteen.

Herkun valikoima

K-kaupat

Tarkista K-ryhmän kauppakohtainen Foodin-valikoima tuotehaun avulla. Tarkan hyllysaatavuuden voit varmistaa ottamalla yhteyttä kauppaan. Jos lähikaupastasi ei vielä löydy kaipaamiasi Foodinin tuotteita, niin voit jättää tuotetoiveen suoraan kaupan sivuille.

K-ryhmän valikoima Jätä tuotetoive
Jauhesekoitukset

VALIKOIMAMME UUTUUKSIA

INSPIROIDU UUSISTA RESEPTEISTÄ

Hurmaava Sacher-kakku

Katso resepti

Jugurtti sitruunagranolalla

Katso resepti

Kermainen tomaattipasta

Katso resepti