Tervetuloa Foodin Friends -asiakkaaksi

Foodin Friends on uusi kanta-asiakasjärjestelmämme kaikille ystävillemme, jotka ovat mukana matkassamme luomassa parempaa ruokakulttuuria! Valitsemalla Foodinin teet monta hyvää tekoa kerralla ja keskittämällä ostoksesi maksimoit hyvän tekemisen samalla, kun nautit herkullisista eduista. Foodin Friends -kanta-asiakasjärjestelmä on kiitos meiltä teille ja rekisteröitymällä olet entistä monipuolisemmin mukana matkassamme ja pääset nauttimaan mm. herkullisista ja rahanarvoisista eduista, osallistumaan tuotekehitykseen ja hyödyntämään kuukausittain vaihtuvia kanta-asiakas tarjouksia. Tilillesi kertyneillä pähkinöillä voit lunastaa herkullisia tuotelahjoja, pitkäaikaisia etuja, ilmaisia toimituksia ja paljon muuta. Liity mukaan ja nauti maistuvasta matkasta! Jo rekisteröityneiden käyttäjien ei tarvitse luoda tiliä uudelleen, vaan pähkinöiden keräyksen voi aloittaa heti esimerkiksi suosikkituotteen arvostelemalla.

 
Kanta-asiakkuus on kortiton ja maksuton.

Rekisteröidy helposti

Rekisteröidy kanta-asiakkaaksi vaikka heti. Kiitoksena rekisteröitymisestä lisäämme tilillesi ensimmäiset pähkinät.

Kerää pähkinöitä

Kerää pähkinöitä mm. ostoksista ja ostoon johtaneista suosituksista. Asiakastililtä näet mistä kaikesta voit kerryttää pisteitä.

Hyödynnä edut ja tarjoukset

Hyödynnä pähkinöitä erilaisiin etuihin. Kasvattamalla pähkinäpottia sinulle aukeaa entistä parempia ja pitkäaikaisempia etuja.

  • Mitä olisi jäsenyys ilman pisteiden keräystä? Se olisi kuin elämä ilman raakasuklaata tai sauna ilman lämpöä. Ja koska rakastamme hyvää ruokaa ja kaikkea siihen liittyvää, perinteisten pisteiden sijaan tilillesi ropisee pähkinöitä, joita vastaan saat lunastettua erilaisia etuuksia.
  • Pääset hyödyntämään toinen toistaan herkullisemmat, kuukausittain vaihtuvat Foodin Friends -tarjoukset, jotka ovat voimassa vain kanta-asiakkaille.
  • Saat kutsuja inspiroiviin tapahtumiin, joissa olemme mukana.
  • Pääset osallistumaan tuotekehitykseen ja päästämään sisäisen ruokakriitikkosi esiin Foodin Friends -asiakkaille suunnatuissa makuraadeissa.
  • Saat ensimmäisten joukossa tietoa parhaista tarjouksista ja uutuuslanseerauksista.