Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen – upouudella Vaajakosken tehtaallamme on avoinna jopa kolme työpaikkaa koneiden, elintarvikkeiden ja varastotyön parissa! 

FOODIN RAKENTAA PAREMPAA RUOKAKULTTUURIA

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Meille itse tekeminen on aina ollut kunnia-asia. Kun panostamme omaan tuotantoomme, vastaamme itse tuotteen reseptiikasta, sekä raaka-aineiden ja tuotantoprosessin laadukkuudesta. 

Me luomme työpaikkoja kotikaupunkiimme Vaajakoskelle, Jyväskylään. Omalla tehtaallamme tuotteiden valmistuksessa käytämme vain ympäristöystävällistä aurinkoenergiaa, ja pyrimme kaikessa toiminnassamme kestävään kehitykseen. 

Vaajakosken tehtaallamme on nyt avoinna kolme mielenkiintoista työtehtävää. Tutustu vaihtoehtoihin ja rohkeasti mukaan matkalle kohti parempaa ruokakulttuuria. 

KONEENASENTAJA

Oman tuotantomme kasvaessa myös kunnossapidon tehtävät laajenevat. Haemme nyt kunnossapitoasentajaa laitteiden ja koneiden huolto-, asennus- ja ylläpitotehtäviin. On etu, jos tehtävään hakiessa omaa tuntemusta sähkö-, metalli- ja konetöistä. 

Katso ilmoitus ja hae paikkaa tästä

VARASTOTYÖNTEKIJÄ

Kaipaamme kasvavaan tiimiimme varastotyöntekijää. Työ on pääsääntöisesti tilausten vastaanottoa, keräilyä sekä lähettämistä. Odotamme uudelta varastotyöntekijältämme sitoutumista työhön, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja hyviä tiimityötaitoja.

Katso ilmoitus ja hae paikkaa tästä

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄ

Elintarviketyöntekijänä työ on pääsääntöisesti koneellista elintarvikkeiden pakkausta, sekä valmiiden tuote-erien käsittelyä ja pakkausta. Uusi elintarviketyöntekijämme omaa hygieniapassin, vastuullisuutta sekä tuotannon toimintaa kehittävää työotetta.

Katso ilmoitus ja hae paikkaa tästä

Jokaisen rooli Foodinin tiimissä on yhtä tärkeä. Edistämme hierarkiatonta ja tasa-arvoista työyhteisöä, jossa jokainen saa äänensä kuuluville. 

Katso kaikki ilmoitukset ja jätä hakemuksesi tästä
Foodinin tarina – paremman ruokakulttuurin asialla

Luomuruoka kasvattaa suosiotaan maailman laajuisesti. Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman...

3 Comments

Venner x Foodin – parempia valintoja ihan jokaiseen ruokapöytään

Olemme Foodinilla toimineet jo yli seitsemän vuoden ajan edistääksemme parempaa ruokakulttuuria Suomessa. Ravitsemuksellinen epätasa-arvo on...

Foodinin Maria ja Lasse Jalkanen on nimitetty Keski-Suomen nuoriksi yrittäjiksi

Vuoden nuori yrittäjä 2020-kilpailu on Suomen arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu, jossa painotetaan yritystoiminnan ansioita. Kilpailussa...

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista