Huippu-urheilija ja pikajuoksija Nooralotta NoLo Neziri panostaa arjessa hyviin välipaloihin ja palauttaviin proteiineihin. Kysyimme Nooralotalta hänen suosikkituotteitaan treenintäyteisessä arjessa.  Ota omat urheilijan välipalat osaksi arkeasi!

TREENIN JÄLKEEN: SUKLAANMAKUINEN HERAPROTEIINI

Varsinkin harjoitellessa on hyvä pitää huolta riittävästä proteiininsaannista. Käytän suklaanmakuista heraproteiinia päivittäin turvaamaan proteiinintarpeeni: nautin heraproteiinia aina harjoituksen jälkeen palautusjuomana, mutta myös esimerkiksi puuron ja smoothien joukossa pitkin päivää. Proteiini pitää minut kylläisenä, ja auttaa palautumaan. Suosittelen hyvänmakuista suklaaheraproteiinia varsinkin aktiiviliikkujille ja urheilijoille! 

VIRKISTYSTÄ PÄIVÄÄN: KLORELLA-TABLETIT

Pidän klorellasta erityisesti tablettimuodossa, sillä se tekee vihreän nauttimisesta helppoa myös reissun päällä. Otan klorellaa päivittäin, ja koen saavani siitä virkistystä. Viherjauheita suosittelen itse asiassa ihan jokaiselle – ne tekevät ruokavaliosta monipuolisen! Suosittelen myös vaihtelemaan eri vihertablettien välillä – se tekee paletista entistäkin monipuolisemman!

URHEILIJAN SUOSIKKIVÄLIPALA: KOLLAGEENIPROTEIINIPATUKAT

Kollageeniproteiinipatukat ovat suosikkivälipalojani! On loistavaa, että markkinoilla on näin laadukas ja ainoastaan luonnon omista ainesosista koostuva proteiinipatukka. Otan proteiinipatukoita mukaan reissuevääksi, nautin niitä nopeina välipaloina ja harjoituksen jälkeen osana palautumista. Patukka on helppo pakata laukkuun mukaan, eikä nälkä näin ollen pääse yllättämään arjessa. Todellinen kiireisen arjen helpottaja! 

HELPPO EVÄS: TRAIL MIX -EVÄSSEKOITUKSET

Huippuvälipaloja, joissa yhdistyvät täydellisesti makeus ja suolaisuus. Näitä evässekoituksia voi syödä missä vain, mikä tekeekin niistä täydellisen ratkaisun omiin tarpeisiini. Pidän siitä, että trail mixien siemenet ja pähkinät on aktivoitu*, mikä antaa vielä hieman lisäpotkua ravinteiden hyödynnettävyyteen. 

* Aktivointi tarkoittaa pähkinöiden liotusta ja sen jälkeistä esi-idätystä eli kuivausta. Nimensä mukaisesti aktivointi “aktivoi”, eli moninkertaistaa pähkinän tai siemenen ravinteiden hyödynnettävyyden tekemällä niistä paremmin sulavia, ja tekee niistä mukavan rapsakoita.  

HYVIIN UNIIN: ILTA-JAUHESEKOITUS

Hyvät yöunet ovat minulle prioriteetti, mutta hektisen päivän jälkeen voi joskus olla vaikeaa rauhoittua ja nukahtaa. Ilta-jauhesekoituksen avulla pystyn luonnollisesti tukemaan iltaan rauhoittumista. Tätä voin ehdottomasti suositella aivan jokaiselle, joka kaipaa rentoutusta ja rauhoitusta iltaan.  

Tutustu myös virkeisiin aamuihin suunniteltuun Aamu-jauhesekoitukseen, jossa kymmenen tarkoin valittua jauhetta starttaavat päiväsi oikein!

KERÄÄ URHEILIJAN VÄLIPALAT MATKAASI VERKKOKAUPASTAMME:

-30%
10,46 
Alin hinta 30 päivän sisällä: 10,46 
Lisää ostoskoriin
Varasto loppu
25,95 

LUE LISÄÄ NOORALOTTA NEZIRIN LEMPITUOTTEISTA BLOGISSAMME:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tule mukaan kehittämään toimintaamme!
Sulje ja siirry ostoksille
100% kotimainen verkkokauppa