Haluatko lähteä kanssamme rakentamaan parempaa ruokakulttuuria Suomeen? Nautitko itsenäisestä myyntityöstä ja omaatko kokemusta päivittäistavarakaupan alalta? Jos vastasit myöntävästi, saatat olla etsimämme henkilö!

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, PIRKANMAAN ALUE

Etsimme energiseen ja kasvavaan tiimiimme vähittäiskaupan aluemyyntipäällikköä Pirkanmaan alueelle. Työssäsi vastaat nimetyistä asiakkaista ja teet aktiivista myyntiä uusien asiakkaiden parissa. Tehtäviisi kuuluvat mm. valikoimien ja hyllysaatavuuksien kehittäminen, myyntikampanjoiden suunnittelu ja toteutus sekä menekinedistäjien työn koordinointi.

ME OLEMME FOODIN

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Tuotteidemme perusta on yksinkertainen; niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle. Missiomme kuuluu: ”Parempaa ruokaa paremmalle huomiselle”.

Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Vaajakoskella Jyväskylässä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 9,3 miljoonaa euroa ja työllistämme parhaillaan 56 henkilöä.

Meillä Foodinilla saat herkullisten henkilöstöetujen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi mielenkiintoisen näköalapaikan elintarvikealan kulttuurimuutoksen aikana.

TOIVEEMME SINULLE

Odotamme tulevalta tiimiläiseltä kokemusta päivittäistavarakaupan myyntiedustajan tehtävistä, sekä hyvää tuntemusta kaupan rakenteesta ja toimintamalleista. Työssä menestyminen edellyttää vastuullista, aktiivista ja systemaattista työskentelyotetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Työ on kokoaikaista, itsenäistä ja liikkuvaa. Ajokortti on välttämätön, tarjoamme autoedun. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

KIINNOSTUITKO?

Jos olet kiinnostunut työskentelemään yrityksessämme niin toimi pian! 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Miikka Laine puh. 050 511 6531, parhaiten tavoitettavissa 18.12. klo 13-15 ja 21.12. klo 12-15. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekry@foodin.fi 27.12. mennessä. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Miikka Laine
myyntipäällikkö

TUTUSTU FOODININ TARINAAN BLOGISSAMME

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *