Haluatko lähteä kanssamme rakentamaan parempaa ruokakulttuuria Suomeen? Nautitko itsenäisestä myyntityöstä ja omaatko kokemusta päivittäistavarakaupan alalta? Jos vastasit myöntävästi, saatat olla etsimämme henkilö!

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, PIRKANMAAN ALUE

Etsimme energiseen ja kasvavaan tiimiimme vähittäiskaupan aluemyyntipäällikköä Pirkanmaan alueelle. Työssäsi vastaat nimetyistä asiakkaista ja teet aktiivista myyntiä uusien asiakkaiden parissa. Tehtäviisi kuuluvat mm. valikoimien ja hyllysaatavuuksien kehittäminen, myyntikampanjoiden suunnittelu ja toteutus sekä menekinedistäjien työn koordinointi.

ME OLEMME FOODIN

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Tuotteidemme perusta on yksinkertainen; niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle. Missiomme kuuluu: ”Parempaa ruokaa paremmalle huomiselle”.

Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Vaajakoskella Jyväskylässä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 9,3 miljoonaa euroa ja työllistämme parhaillaan 56 henkilöä.

Meillä Foodinilla saat herkullisten henkilöstöetujen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi mielenkiintoisen näköalapaikan elintarvikealan kulttuurimuutoksen aikana.

TOIVEEMME SINULLE

Odotamme tulevalta tiimiläiseltä kokemusta päivittäistavarakaupan myyntiedustajan tehtävistä mielellään elintarvikepuolelta, sekä hyvää tuntemusta kaupan rakenteesta ja toimintamalleista. Työssä menestyminen edellyttää vastuullista, aktiivista ja systemaattista työskentelyotetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Työ on kokoaikaista, itsenäistä ja liikkuvaa. Ajokortti on välttämätön, tarjoamme autoedun. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

KIINNOSTUITKO?

Jos olet kiinnostunut työskentelemään yrityksessämme niin toimi pian! 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Miikka Laine puh. 050 511 6531, tavoitettavissa MA 1.2. klo 13-15 ja PE 5.2. klo 13-15.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera sähköpostilla rekry@foodin.fi 14.2.2021 mennessä. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Miikka Laine
myyntipäällikkö

TUTUSTU FOODININ TARINAAN BLOGISSAMME

Foodinin tarina – paremman ruokakulttuurin asialla

Luomuruoka kasvattaa suosiotaan maailman laajuisesti. Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman...

3 Comments

Foodinin Maria ja Lasse Jalkanen on nimitetty Keski-Suomen nuoriksi yrittäjiksi

Vuoden nuori yrittäjä 2020-kilpailu on Suomen arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu, jossa painotetaan yritystoiminnan ansioita. Kilpailussa...

2 Comments

Kookosvesi – kehoa nesteyttävä janojuoma

Foodinin kookosvesi on ympäristöystävällisesti metsäviljellyistä nuorista kookospähkinöistä valmistettu raikas ja virkistävä janojuoma. Luomulaatuinen kookosvesi on...

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista