Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Meille itse tekeminen on aina ollut kunnia-asia ja olemme intohimoisia tekemäämme työtä kohtaan. Se näkyy tuotteidemme lisäksi myös kulttuurissamme ja tavassamme työskennellä.

Luomme työpaikkoja erityisesti kotikaupunkiimme Vaajakoskelle, Jyväskylään. Omalla paikallisella tehtaallamme tuotteiden valmistuksessa käytämme vain ympäristöystävällistä aurinkoenergiaa, ja pyrimme kaikessa toiminnassamme kestävään kehitykseen. Jokaisen rooli Foodinin tiimissä on yhtä tärkeä. Edistämme hierarkiatonta ja tasa-arvoista työyhteisöä, jossa jokainen saa äänensä kuuluville.

Avoimet työpaikat

Etsimme kiireapulaisia Vaajakosken tehtaallemme sekä Seppälän varastolle

Etsimme oma-aloitteisia ja reippaita työntekijöitä, jotka voisivat rientää avuksi aina tarpeen vaatiessa monipuolisissa tuotanto- ja lähettämötöissä. Luvassa on tekemisen meininkiä keskellä tuhansien kookosvesilitrojen ja raakasuklaan tuoksun. Pakkaamisessa, lastauksissa ja purkutöissä saat samalla huomaamatta päivän treenin ja hyvää vastapainoa esimerkiksi opiskelulle. Osa-aikainen työ on myös hyvä väylä työllistyä meille kokoaikaisesti.
 
Lue lisää ja hae paikkaa

Etsimme työntekijöitä monipuolisiin tapahtumiin ja työtehtäviin

Haluatko olla mukanamme muuttamassa ruokakulttuuria parempaan suuntaan yksi kohtaaminen kerrallaan? Etsimme useampia iloisia ja motivoituneita työntekijöitä ympäri Suomea erilaisiin tapahtumiin ja tehtäviin! Monipuolisissa tehtävissä pääset mm. osallistumaan myymälätapahtumiin ja messuille luomaan uusia kokemuksia ja kohtaamisia kuluttajien kanssa. 

Lue lisää ja hae paikkaa

Elintarviketyöntekijöitä tuotantoon

Etsimme innovatiiviseen ja kasvavaan tiimiimme kokoaikaiseen vakituiseen sekä määräaikaiseen työsuhteeseen tuotannontyöntekijöitä. Elintarviketyöntekijänä työsi on pääsääntöisesti koneellista elintarvikkeiden valmistusta ja pakkausta, sekä valmiiden tuote-erien käsittelyä ja pakkausta. Olet osana tuotannon operatiivista toimintaa tehden tiivistä yhteistyötä laadun, tuotannonsuunnittelun ja varaston kanssa. 
 
Lue lisää ja hae paikkaa

Tekninen operaattori, Vaajakoski

Etsimme innovatiiviseen ja kasvavaan tiimiimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen teknistä operaattoria. Työssäsi pääset työskentelemään osana tuotannon tiimiä ja tulet vastaamaan tuotannon sujuvasta läpimenosta. Tehtäviisi kuuluu mm. tuotannollinen työ, käyttäjäkunnossapidon tehtävät, laitteiden vianhaku ja tarvittaessa korjaustyöt.

Lue lisää ja hae paikkaa
kookosviljelijä kookostuotteet
kookosviljelijä kookostuotteet coconut products

Hankintapäällikkö, Vaajakoski

Nyt olisi tarjolla mielenkiintoinen paikka hankintapäällikkölle! Työssäsi pääset mm. etsimään, kontaktoimaan ja valitsemaan uusia tavarantoimittajia, tekemään hintavertailua ja kilpailutusta sekä tekemään yhteistyötä tehtaan eri osastojen kanssa sekä kehittämään toimintaa. 
 
Lue lisää ja hae paikkaa

AVOIN HAKEMUS

Voit myös halutessasi jättää vapaamuotoisen avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry@foodin.fi. Kuulemme mielenkiinnolla, miksi juuri sinä haluaisit Foodinille!

Tutustu Foodinlaisiin

AVOIN HAKEMUS

Voit myös halutessasi jättää vapaamuotoisen avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry@foodin.fi. Kuulemme mielenkiinnolla, miksi juuri sinä haluaisit Foodinille!

Tutustu Foodinlaisiin

Millaisita on työskentely Foodinilla?

Lue lisää Foodinista

Tutustu tarinaamme videolla

Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman ruokakulttuurin asialla ja kehittänyt merkittävästi alaa kotimaassamme. Nyt haluamme jakaa tarinamme ja kertoa, miten ja miksi yksi Suomen merkittävimpiin kuuluva luomuelintarviketoimija Foodin on saanut alkunsa ja miten tulemme jatkamaan paremman ruokakulttuurin levitystä edelleen!