FOODIN RAKENTAA PAREMPAA RUOKAKULTTUURIA

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Meille itse tekeminen on aina ollut kunnia-asia. Kun panostamme omaan tuotantoomme, vastaamme itse tuotteen reseptiikasta, sekä raaka-aineiden ja tuotantoprosessin laadukkuudesta.

Me luomme työpaikkoja kotikaupunkiimme Vaajakoskelle, Jyväskylään. Omalla paikallisella tehtaallamme tuotteiden valmistuksessa käytämme vain ympäristöystävällistä aurinkoenergiaa, ja pyrimme kaikessa toiminnassamme kestävään kehitykseen. Vaajakosken lisäksi myynti- ja markkinointitiimimme toimii Vantaan Koivuhaan toimistolla.

Jokaisen rooli Foodinin tiimissä on yhtä tärkeä. Edistämme hierarkiatonta ja tasa-arvoista työyhteisöä, jossa jokainen saa äänensä kuuluville.

INNOVATIIVINEN MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ

Etsimme tiimiin ketterää ja luovaa hands-on tekijää joka kirjoittaa innostavia tekstejä, on positiivinen viestinnän taitaja, jonka intohimona on luoda vaikuttavuutta viestinnän keinoin. Valoisaa persoonaa joka haluaa tehdä työtä, jossa pääsee hyödyntämään osaamista sekä mediasuhteiden parissa, että sisäisen ja ulkoisen viestinnän seuraavalle tasolle viemisessä.

Markkinointi- ja viestintäpäällikkönä suunnittelet ja toteutat yrityksen ulkoista- ja sisäistä viestintää yhdessä yrityksen johdon kanssa. Tunnet brändi- ja sidosryhmäviestinnän merkityksen ja pystyt osaltasi viemään yritystä menestykseen nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Hallitset monikanavaisen markkinoinnin keinot, tunnet kohderyhmät ja kuluttaja- sekä asiakastarpeet.

Lue lisää ja hae paikkaa

LAATU- JA TUOTEKEHITYSASIANTUNTIJA, VAAJAKOSKI

Etsimme innovatiiviseen ja kasvavaan tiimiimme laatu- ja tuotekehitysasiantuntijaa, jonka tehtäviin kuuluu tuotekehitystyön ohella omavalvonnan ja elintarviketurvallisuusjärjestelmän ylläpito.

Vastaat tuotekehityksen operatiivisesta toiminnasta tehden yhteistyötä myynnin, markkinoinnin sekä johdon kanssa vastaten mm tuotetietojen oikeellisuudesta, ravintoarvojen laskemisesta sekä koekeittiötyöstä.

Lue lisää ja hae paikkaa

Voit myös halutessasi jättää vapaamuotoisen avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry@foodin.fi. Kuulemme mielenkiinnolla, miksi juuri sinä haluaisit Foodinille!

TUTUSTU TARINAAMME VIDEOLLA

Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman ruokakulttuurin asialla ja kehittänyt merkittävästi alaa kotimaassamme. Nyt haluamme jakaa tarinamme ja kertoa, miten ja miksi yksi Suomen merkittävimpiin kuuluva luomuelintarviketoimija Foodin on saanut alkunsa ja miten tulemme jatkamaan paremman ruokakulttuurin levitystä edelleen!

LUE LISÄÄ FOODINISTA JA TUTUSTU TARINAAMME: