FOODIN RAKENTAA PAREMPAA RUOKAKULTTUURIA

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Meille itse tekeminen on aina ollut kunnia-asia. Kun panostamme omaan tuotantoomme, vastaamme itse tuotteen reseptiikasta, sekä raaka-aineiden ja tuotantoprosessin laadukkuudesta.

Me luomme työpaikkoja kotikaupunkiimme Vaajakoskelle, Jyväskylään. Omalla paikallisella tehtaallamme tuotteiden valmistuksessa käytämme vain ympäristöystävällistä aurinkoenergiaa, ja pyrimme kaikessa toiminnassamme kestävään kehitykseen. Vaajakosken lisäksi myynti- ja markkinointitiimimme toimii Vantaan Koivuhaan toimistolla.

Jokaisen rooli Foodinin tiimissä on yhtä tärkeä. Edistämme hierarkiatonta ja tasa-arvoista työyhteisöä, jossa jokainen saa äänensä kuuluville.

CUSTOMER HAPPINESS COORDINATOR, VAAJAKOSKI 

Tehtäväsi on tukea markkinointitiimiämme kaikissa asiakkuusviestinnän kanavissa; pääroolissa monikanavainen asiakaspalvelumme sekä sosiaalinen media. Roolisi on tärkeä osa markkinointitiimiämme, jonka keskeisimpiä tavoitteita ovat bränditunnettuuden kasvattaminen ja asiakaskokemuksen parantaminen. 

Työpäiväsi koostuvat asiakaspalvelumme ylläpidosta vastaten erilaisiin tuotetiedusteluihin ja tuotetilauksiin liittyviin kyselyihin, sähköpostitse, puhelimitse ja chatin välityksellä. Osallistut osaamisesi mukaan myös muihin markkinointitiimiä tukeviin tehtäviin. Työpisteesi sijaitsee Vaajakosken tehtaallamme.

Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa

VARASTOTYÖNTEKIJÄ, VAAJAKOSKI 

Etsimme energiseen ja kasvavaan tiimiimme varastotyöntekijää, jonka tehtävänä on tukea ja edesauttaa kasvavaa liiketoimintaamme monipuolisissa logistiikan tehtävissä. Logistiikka- ja varastotiimimme vastaa tehokkaasta tavaranhallinnasta Vaajakosken tehtaallammekuutena päivänä viikossa.  

Varastotyöntekijän työ sisältää pääsääntöisesti saapuvan tavaran vastaanottoa ja purkamista, sekä lähtevien tilausten keräilyä, pakkaamista ja lähettämistä. Liiketoimintamme kasvaa kovaa vauhtia, ja jokainen foodinlainen on tärkeässä roolissa työ- ja toimintatapojen kehittämisessä omassa tiimissään.

Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa

Voit myös halutessasi jättää vapaamuotoisen avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry@foodin.fi. Kuulemme mielenkiinnolla, miksi juuri sinä haluaisit Foodinille!

TUTUSTU TARINAAMME VIDEOLLA

Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman ruokakulttuurin asialla ja kehittänyt merkittävästi alaa kotimaassamme. Nyt haluamme jakaa tarinamme ja kertoa, miten ja miksi yksi Suomen merkittävimpiin kuuluva luomuelintarviketoimija Foodin on saanut alkunsa ja miten tulemme jatkamaan paremman ruokakulttuurin levitystä edelleen!

LUE LISÄÄ FOODINISTA JA TUTUSTU TARINAAMME: