HALUATKO RAKENTAA KANSSAMME PAREMPAA RUOKAKULTTUURIA?

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Meille itse tekeminen on aina ollut kunnia-asia ja olemme intohimoisia tekemäämme työtä kohtaan. Se näkyy tuotteidemme lisäksi myös kulttuurissamme ja tavassamme työskennellä.

Luomme työpaikkoja kotikaupunkiimme Vaajakoskelle, Jyväskylään. Omalla paikallisella tehtaallamme tuotteiden valmistuksessa käytämme vain ympäristöystävällistä aurinkoenergiaa, ja pyrimme kaikessa toiminnassamme kestävään kehitykseen. Vaajakosken lisäksi myynti- ja markkinointitiimimme toimii Vantaan Koivuhaan toimistolla. Jokaisen rooli Foodinin tiimissä on yhtä tärkeä. Edistämme hierarkiatonta ja tasa-arvoista työyhteisöä, jossa jokainen saa äänensä kuuluville.

AVOIN HAKEMUS

Voit myös halutessasi jättää vapaamuotoisen avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry@foodin.fi. Kuulemme mielenkiinnolla, miksi juuri sinä haluaisit Foodinille!

Tutustu Foodinlaisiin

talouspäällikkö

Ripeän ja vahvan kasvun myötä etsimme kasvavaan tiimiimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen talouspäällikköä laittamaan taloutemme seurannan ja hallinnan kerralla kuntoon. Haemme osaajaa, jolla on intoa ja kykyä tulla muuttamaan maailman ruokakuluttuuria vastuullisempaan ja terveellisempään suuntaan tärkeän roolin kautta.
 
Lue lisää ja hae paikkaa

Tekninen operaattori, Vaajakoski

Etsimme innovatiiviseen ja kasvavaan tiimiimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen teknistä operaattoria. Työssäsi pääset työskentelemään osana tuotannon tiimiä ja tulet vastaamaan tuotannon sujuvasta läpimenosta. Tehtäviisi kuuluu mm. tuotannollinen työ, käyttäjäkunnossapidon tehtävät, laitteiden vianhaku ja tarvittaessa korjaustyöt. 

Lue lisää ja hae paikkaa

Hankintapäällikkö, Vaajakoski

Nyt olisi tarjolla mielenkiintoinen paikka hankintapäällikkölle! Työssäsi pääset mm. etsimään, kontaktoimaan ja valitsemaan uusia tavarantoimittajia, tekemään hintavertailua ja kilpailutusta sekä tekemään yhteistyötä tehtaan eri osastojen kanssa sekä kehittämään toimintaa. 
 
Lue lisää ja hae paikkaa

AVOIN HAKEMUS

Voit myös halutessasi jättää vapaamuotoisen avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry@foodin.fi. Kuulemme mielenkiinnolla, miksi juuri sinä haluaisit Foodinille!

Tutustu Foodinlaisiin

LUE LISÄÄ FOODINISTA

TUTUSTU TARINAAMME VIDEOLLA

Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman ruokakulttuurin asialla ja kehittänyt merkittävästi alaa kotimaassamme. Nyt haluamme jakaa tarinamme ja kertoa, miten ja miksi yksi Suomen merkittävimpiin kuuluva luomuelintarviketoimija Foodin on saanut alkunsa ja miten tulemme jatkamaan paremman ruokakulttuurin levitystä edelleen!