FOODIN RAKENTAA PAREMPAA RUOKAKULTTUURIA

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Meille itse tekeminen on aina ollut kunnia-asia. Kun panostamme omaan tuotantoomme, vastaamme itse tuotteen reseptiikasta, sekä raaka-aineiden ja tuotantoprosessin laadukkuudesta.

Me luomme työpaikkoja kotikaupunkiimme Vaajakoskelle, Jyväskylään. Omalla paikallisella tehtaallamme tuotteiden valmistuksessa käytämme vain ympäristöystävällistä aurinkoenergiaa, ja pyrimme kaikessa toiminnassamme kestävään kehitykseen. Vaajakosken lisäksi myynti- ja markkinointitiimimme toimii Vantaan Koivuhaan toimistolla. 

Voit halutessasi jättää vapaamuotoisen avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry@foodin.fi. Kuulemme mielenkiinnolla, miksi juuri sinä haluaisit Foodinille!

Jokaisen rooli Foodinin tiimissä on yhtä tärkeä. Edistämme hierarkiatonta ja tasa-arvoista työyhteisöä, jossa jokainen saa äänensä kuuluville.

AVOIMET TYÖPAIKAT

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, PIRKANMAAN ALUE

Etsimme energiseen ja kasvavaan tiimiimme vähittäiskaupan aluemyyntipäällikköä Pirkanmaan alueelle. Työssäsi vastaat nimetyistä asiakkaista ja teet aktiivista myyntiä uusien asiakkaiden parissa. Tehtäviisi kuuluvat mm. valikoimien ja hyllysaatavuuksien kehittäminen, myyntikampanjoiden suunnittelu ja toteutus sekä menekinedistäjien työn koordinointi. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekry@foodin.fi 27.12. mennessä. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lue lisää

TUTUSTU TARINAAMME VIDEOLLA

Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman ruokakulttuurin asialla ja kehittänyt merkittävästi alaa kotimaassamme. Nyt haluamme jakaa tarinamme ja kertoa, miten ja miksi yksi Suomen merkittävimpiin kuuluva luomuelintarviketoimija Foodin on saanut alkunsa ja miten tulemme jatkamaan paremman ruokakulttuurin levitystä edelleen!

LUE LISÄÄ FOODINISTA JA TUTUSTU TARINAAMME: