Joulunajan herkkuklassikot ovat saapuneet Foodinille herkullisina luomulaatuisina versioina! Viimeistele joulunajan herkut, valmista höyryävää glögiä, sekametelisoppaa tai vaikkapa pehmoinen hedelmäkakku näillä maistuvilla uutuuksilla! 

 

MANTELI-RUSINASEKOITUS GLÖGEIHIN JA KORISTELUUN 

Manteli-rusinasekoitus on suomalaisten joulupöytien suosikki. Foodinin luomulaatuinen versio tästä perinteisestä höyryävän glögijuoman viimeistelijästä sopii erinomaisesti myös monenlaiseen koristeluun ja leivontaan.

Luomumantelit ja luomurusinat ovat erinomainen naposteltava myös sellaisenaan, ja ne kulkevat helposti mukana työ- tai koulupäivän aherruksessa.  

Manteli-rusinasekoitus, luomu 100g

SEKAHEDELMÄT LEIVONTAAN, KORISTELUUN JA
JOULUNAJAN NAPOSTELUUN

 

Sekahedelmät ovat todellinen vanhanajan klassikko, joita on tarjoiltu sellaisenaan joulupöydän herkkuna tai keitetty sekametelisopaksi. Luomulaatuiset taatelit, aprikoosit, luumut ja viikunat muodostavat pehmeän, hedelmäisen makuyhdistelmän, joka maistuu toki mihin vuodenaikaan tahansa!

Sekahedelmät ovat herkullinen naposteltava sellaisenaan, ja niitä voi hyödyntää muiden jouluruokien koristelussa ja kattauksen kaunistamisessa.  

Pehmeät sekahdelemät, luomu 120g

Foodin toi markkinoille jouluisia klassikoita, jotka ihastuttavat vuodesta toiseen, ja joita on hauska nautiskella naposteltavana vaikka ympäri vuoden! Sekahedelmät maistuvat erinomaiselta esimerkiksi kesäisen, trooppisen hedelmäsalaatin joukossa, ja manteli-rusinasekoitusta voi hyödyntää vaikkapa oman granolan valmistuksessa. Vain mielikuvitus on rajana! 

Foodin pakkaa uutuudet omalla Vaajakosken tehtaallaan vain uusiutuvaa aurinkoenergiaa hyödyntäen.  

 

TUTUSTU JOULUISIIN UUTUUKSIIMME

Varasto loppu
3,95 

KOKEILE JOULUISIA RESEPTEJÄMME

HERKKUISA BROWNIET

 Tuulia Talvion laatiman reseptin mahtavan mehevät ja todella suklaiset browniet on helppo koristella valkosuklaa uutuuksilla. 
Takuuvarma pimeiden syysiltojen herkku! 

Tutustu reseptiin

JUHLAVA JOULUHALKO

Tällä hellapoliisin loihtimalla reseptillä on hyvä aloittaa joulumenun suunnittelu. Herkulliset raaka-aineet löydät Foodin -verkkokaupasta tai hyvin varustelluista marketeista.  

Tämän ihanan jouluhalon valmistus vie vain hetken ja se sopii myös muihin juhliin kakun korvikkeeksi. 

Tutustu reseptiin

SEKAHEDELMÄKIISSELI

Meidän pehmeät luomulaatuiset sekahedelmät vievät klassikon uudelle tasolleSekahedelmäkiisseli, sekametelisoppa on jouluinen jälkiruoka, jota nautitaan usein riisipuuron kanssa. Se maistuu myös jouluaaton jälkiruokana kermavaahtonokareen kera. 

Tutustu reseptiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista