Etsimme innovatiiviseen ja kasvavaan tiimiimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen laatuasiantuntijaa, jonka tehtäviin kuuluu omavalvonnan ja elintarviketurvallisuusjärjestelmän ylläpito sekä tuotteidemme korkean laadun varmistaminen. 

Odotamme sinulta elintarvikealan koulutusta sekä kiinnostusta ja halua olla kehittämässä tulevaisuuden elintarvikkeita, jotka rakentavat parempaa ja kestävämpää huomista. Sinulla on jo aiempaa kokemusta elintarvikealan laadunvarmistustehtävistä sekä kykyä ymmärtää teollisia valmistusprosesseja. Elintarviketurvallisuuden laatujärjestelmät (esim. FSSC22000 tai BRC) ovat sinulle myös tuttuja aiemmista tehtävistäsi. 

Tehtäviisi kuuluu muun muassa

 • Omavalvontaohjeistusten ja -järjestelmien ylläpito 
 • Luomuvalvontaan ja HACCP liittyvät tehtävät
 • Sisäiset auditoinnit, tehtaan tuoteturvallisuuden arviointi 
 • Laatupoikkeamien käsittely ja analysointi 
 • Laadunvarmistus ja myyntiinhyväksyntä 
 • Toimittajien hyväksyntäprosessi 
 • Näytteidenotot ja laboratoriolähetteet 

Vastaat tuoteturvallisuuden operatiivisesta toiminnasta tehden yhteistyötä tuotannon ja tuotekehityksen lisäksi myös myynnin, markkinoinnin sekä johdon kanssa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja oma-aloitteista otetta, kykyä itsenäiseen työhön sekä hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen. Projektien hallinta on sinulle tuttua ja pystyt ajattelemaan strategisesti samalla kun pidät yksityiskohdat näpeissäsi. 

TARJOAMME SINULLE:

 • Mielenkiintoisen työn innovatiivisessa ja vastuullisessa kasvuyrityksessä
 • Mahdollisuuden kehittää toimintaamme
 • Kehittävän ja kannustavan työyhteisön
 • Mahdollisuuden olla valmistamassa kuluttajille turvallista ja laadukasta ruokaa
 • Paraatipaikan toteuttaa uudenlaisia lisäarvoa tuottavia elintarvikkeita niin kotimaahan, kuin kansainvälisille markkinoille. 

ME OLEMME FOODIN

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Vaajakoskella Jyväskylässä ja työllistämme parhaillaan yli 60 henkilöä. Tavoitteenamme on mahdollistaa ja edesauttaa parempien valintojen ruokakulttuuria Suomessa. Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden valita ja voida paremmin. Ruoka koskettaa meitä jokaista joka puolella maailmaa. Tämän vuoksi teemme ruokatoimijana kaikkemme vaikuttaaksemme meille tärkeisiin asioihin; ihmisten hyvinvointiin, ruoan tuottajiin sekä ympäristöön.

KIINNOSTUITKO?

Lähetäthän työhakemuksen 11.2.2022 mennessä palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@foodin.fi. Toimithan ripeästi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ ANTAA:

 

Arto Aarrelampi
arto@foodin.fi

arto@foodin.fi

Susanna kallio

Susanna Kallio
Operatiivinen johtaja

susanna@foodin.fi

TUTUSTU TARINAAMME

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tule mukaan kehittämään toimintaamme!
Sulje ja siirry ostoksille
100% kotimainen verkkokauppa