Monille vuoden vaihtuminen lupailee uusia tuulia: yksi uudistaa keittiökaappiensa sisällön, toinen suunnittelee uuteen treeniohjelmaan optimoituja välipaloja, kolmas pyrkii irti valkoisen sokerin houkutuksista etsimällä uusia reseptejä.  Hyvä arki voi tarkoittaa montaa asiaa. 

Parempi arki ei kuitenkaan vaadi suuria muutoksia. Monet pienet virkeyttä lisäävät tavat arjessa tekevät ihmeitä. Ruokarepertuaarin laajentaminen, uusien vaihtoehtojen löytäminen ja uusi lemppariherkkuresepti saavat uuden vuoden maistumaan entistäkin paremmalta.  

Meille hyvä arki ei tarkoita kompromissia monipuolisen ruokavalion ja makuhermoja hivelevien elämyksien suhteen. Avain on löytää ne vaihtoehdot, jotka sekä maistuvat hyvältä että tarjoavat monipuolisesti hyviä ravintoaineita.  

Ihastu uudelleen arkeen meidän vuodenaloitusvinkeillämme!   

HYVÄ ARKI ALKAA HYVÄSTÄ PÄIVÄRYTMISTÄ 

Sekä Aamu- että Ilta-jauhesekoitus sisältää kymmenen tarkoin valittua jauhetta parhaaseen mahdolliseen päivään. Päivän ensimmäiseen ja viimeiseen vesilasilliseen suunnitellut jauhesekoitukset ovat ainutlaatuisia innovaatioita, joista saat tarvitsemiasi komponentteja arkeen ilman kofeiinia tai melatoniinia 

Aamu-jauhesekoitus aloittaa päivän tehokkaalla nesteytyksellä. Sekoitus sisältää sitruunamehujauhetta, vehnänorasmehujauhetta, L-glutamiinia, OptiMSMää, natriumaskorbaattia, L-tyrosiinia, magnesiummalaattia, kaliumglukonaattia, merisuolaa sekä Bacillus Coagulans -maitohappobakteereja. Ilta-jauhesekoitus tuo rentoutta illan viimeisiin hetkiin. Sekoitus sisältää sitruunamehujauhetta, tauriinia, L-tryptofaania, magnesiumbisglysinaattia, sitruunamelissaa, kamomillaa, L-teaniinia, aswagandhauutetta, fykosyaniinia sekä B6-vitamiinia. Kumpaakin jauhetta on helppo sekoittaa veteen!  

DIPIT ANTAVAT ULOTTUVUUTTA TUTUILLE RUOILLE 

Mikään ei helpota arjen ruoanlaittoa yhtä tehokkaasti kuin monikäyttöinen dippikastike. Nimensä mukaisesti dippikastikkeita voi käyttää vaikkapa kasvisten dippailuun, mutta käyttörepertuaari on paljon, paljon laajempi. Dipit sopivat osaksi kastikkeita, keittoja, patoja, ja ne ovat loistoapuri erilaisten tahnojen, levitteiden ja muiden suolaisten valmistuksessa. Meidän suosikkejamme ovat esimerkiksi mausteinen, currybroilerikeitto ja gluteeniton, mustapippuridippikastikeesta makua saava pasta.  Foodinin curry- ja mustapippuridipit ovat valmistettu yksinkertaisella, ainutlaatuisella reseptiikalla mantelista ja cashewpähkinöistä sekä luomulaatuisista mausteista.  

HYVÄ ARKI TEHOSTUU KOLLAGEENILLA  

Uudet Collagen Protein ja Collagen Creamer -valmisteet tehostavat treenismoothien ja iltapäivän kahvihetken. Kollageeni on ihmisen elimistössä eniten esiintyvä proteiini, jonka tuotanto alkaa luonnollisesti vähenemään noin 25 vuoden iässä. Kollageenia esiintyy esimerkiksi ihossa, luustossa, jänteissä ja rustoissa, ja se on oleellinen osa kehon toimintaa sekä esimerkiksi ihon kimmoisuutta. Collagen Protein –proteiinijauhe on helppo sekoittaa smoothien, veden tai mehun joukkoon, ja Collagen Creamer sopii blendattuna loistavasti aamu- tai iltapäiväkahvin joukkoon.  

VALITSE PAREMPI VÄLIPALA 

Joulunajan ja vuodenvaihteen herkuttelun jälkeen moni ryhtyy herkkulakkoon, mutta suotta – parempiakin vaihtoehtoja herkutteluun ja naposteluun on. Hyvä arki on herkullisia makuelämyksiä täynnä! Granola– ja kollageeniproteiinipatukat sopivat vaikka jälkiruoaksi, eivätkä ne sisällä lainkaan valkoista sokeria tai keinotekoisia makeutusaineita. Kookosnektarista ja herkullisista marjoista, mausteista ja hedelmistä makunsa saavat granolapatukat ovat täydellinen välipala, jos illallisen valmistus viivästyy tai päivä venähtää.  

Ruokaisat ja täyttävät kollageeniproteiinipatukat ovat loistovalinta mukaan salitreeniin, lumiselle lenkkipolulle tai taukohetkeen, ja suklaiset, karamelliset maut käyvät suorastaan herkusta! Kollageeniproteiinipatukat eivät sisällä mitään muuta kuin luonnon omia raaka-aineita, ja saavat proteiinipatukoille ainutlaatuisen rouskuvan tekstuurinsa pähkinöistä ja siemenistä.  Hyvä arki on sekä herkullista että monipuolista!

KERÄÄ EVÄÄT ARKEEN VERKKOKAUPASTAMME

kommentti “Hyvä arki, herkullisesti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tule mukaan kehittämään toimintaamme!
Sulje ja siirry ostoksille
100% kotimainen verkkokauppa