Foodin tuo markkinoille kaksi ainutlaatuista jauhesekoitusta eri vuorokaudenaikojen tarpeisiin. Uniikit, monipuolisia raaka-aineita sisältävät Aamu ja Ilta -jauhesekoitukset ovat erinomainen lisä tasapainoiseen ja monipuoliseen ruokavalioon. Veden sekaan sekoitettavat jauheet ovat helppoja ja yksinkertaisia käyttää.

AAMU ALOITTAA PÄIVÄN

Foodinin Aamu sisältää 10 tarkoin valittua raaka-ainetta täyden kympin aamuun. Kunnon yöunien ja muutamien tuntien paaston jälkeen suurin osa ihmisistä aloittaa päivänsä aamiaisella. Ennen ruokailua, kahvia tai teetä elimistö on hyvä startata kunnon nesteytyksellä. Aamu -jauhesekoituksen kehittämisen taustalla on juuri aamun ensimmäinen vesilasillinen. 

“Heti heräämisen jälkeen kortisolitasot ovat luontaisesti korkeimmillaan. Usein tämä luontainen hormonaalinen tulituki ei kuitenkaan riitä, vaan vähäiseksi jääneitä yöunia kompensoidaan stimulanteilla. Foodin Aamu-sekoituksen taustaideana oli kehittää jauhesekoitus, joka tukee heti aamusta elimistön keskeisimpiä järjestelmiä tarjoten energiaa ilman stimulantteja”, kertoo jauhesekoituksia kehitellyt biohakkeri ja Foodinin kehitysjohtaja Jaakko Halmetoja

Aamu-jauhesekoitus sisältää sitruunamehujauhetta, vehnänorasmehujauhetta, L-glutamiinia, OptiMSMää, natriumaskorbaattia, L-tyrosiinia, magnesiummalaattia, kaliumglukonaattia, merisuolaa sekä Bacillus Coagulans -maitohappobakteereja. Suositeltu vuorokausiannos on 1-2 teelusikallista ensimmäisen vesilasin kanssa aamulla. 

1- 2 teelusikallista Aamua sisältää:

Magnesiumia 182-364 mg / 48%*-96%*

C-vitamiinia 227-454 mg/ 284%*-568%*

Kaliumia 91-182 mg/ 4,5%*-182%*

L-glutamiinia 352-704 mg

L-tyrosiinia 227-454 mg

Natriumia 35,67-71,34 mg

*=Päivittäisestä saantisuosituksesta/Rekommenderad daglig dos

ILTA JOHDATTELEE NUKKUMATIN LUO

Foodinin Ilta on sekoitus, jonka suunnittelun inspiraatio on ammennettu legendaarisen Nukkumatin unihiekasta. Markkinoilla on saatavilla paljon stimuloivia tuotteita, mutta päivän päätteeksi kierroksia lempeästi rauhoittavia työkaluja on vähemmän. Ilta-juoman kaunis sininen väri syntyy fykosyaniini-nimisestä pigmentistä, joka on eristetty spirulina-levästä.

“Viime vuosien varrella on noussut enenevissä määrin pintaan ihmisten kaipuu kokonaisvaltaisempaan “illan viimeiseen shottiin”. Ilta on sekoitus, jossa tiivistyy kymmenen tarkoin valikoitua raaka-ainetta rentouttamaan illan viimeisiä hetkiä ja tukemaan tasapuolisesti unen eri vaiheita”, kertoo Jaakko Halmetoja tuotekehityksestä.  

Ilta-jauhesekoitus sisältää sitruunamehujauhetta, tauriinia, L-tryptofaania, magnesiumbisglysinaattia, sitruunamelissaa, kamomillaa, L-teaniinia, aswagandhauutetta, fykosyaniinia sekä B6-vitamiinia. Suositeltu vuorokausiannos on 1-2 teelusikallista illan viimeisen vesilasillisen kanssa. 

1-2 teelusikallista Iltaa sisältää:

Magnesiumia 227- 454 mg/ 61%*-122%*

B6-vitamiinia 0,91- 1,82 mg / 65%*-130%*

L-teaniinia 114-228 mg

Tauriinia 409- 818 mg

L-tryptofaania 318- 636mg

*=Päivittäisestä saantisuosituksesta/ Rekommenderad daglig dos

Löydät uudet Aamu ja Ilta -jauhesekoitukset Ruohonjuurista, Prismoista, hyvinvarustetuista S-Ryhmän ja Keskon myymälöistä kautta maan, sekä luontaistuotekaupoista ja verkkokaupoista.

Tutustu kaikkiin uutuuksiimme >>

Varasto loppu

Kaikki tuotteet

Ilta-jauhesekoitus, 100g

14,95 

Kaikki tuotteet

Aamu-jauhesekoitus, 100g

12,95 
Lisää ostoskoriin

4 kommenttia “Aamu ja Ilta -jauhesekoitukset – ainutlaatuiset innovaatiot

 1. Arja Korhonen says:

  Hei, olen todella kiinnostunut näistä uusista Aamu- ja Ilta-tuotteista. Harmikseni joudun aina toteamaan, että kaikissa hyvissä tuotteissa on mukana joko sitrushedelmää tai omenamehua, joille olen allerginen. Pystyyköhän näitä tuotteita valmistamaan ilman niitä?
  Onkohan tuota sitrusta tuotteessa miten paljon, että uskaltaisiko sitä kokeilla?
  Joudun muutenkin toteuttamaan ruokavalioni hyvin suppeasti allergioiden ja paksusuolioireiden vuoksi ja joudun lisäravinteilla kohentamaan terveyttäni.

  • Foodin says:

   Sitruunamehujauhetta on tuotteessa taittamassa joidenkin muiden jauheiden voimakkaampia makuja, joten jos olet allerginen, emme suosittelisi kokeilemaan. Toivomme, että löydät valikoimastamme muita tuotteita, jotka monipuolistaisivat ruokavaliotasi! Esimerkiksi superfoodeista ja viherjauheista löytyy paljon vaihtoehtoja, joissa ei sitrusta ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista