Tämä poikkeuksellinen aika vaatii keholta ja mieleltä paljon. On tärkeää pitää itsestään ja muista ympärillään huolta. Valinnat kannattaa kuitenkin tehdä itselleen mahdollisimman yksinkertaisiksi ja helpoiksi. Tehosta vastustuskykyäsi tinktuuroilla, viherjauheilla ja vitamiineillä, ja leivo kotona herkullista gluteenitonta leipää tai vaikka kuppikakkuja yhdessä perheen kanssa. Olemme koonneet tälle sivulle niin tehostajat, kuiva-ainekaapin sankarit kuin helpot naposteltavatkin, jotta terveellisten ja ravinnepitoisten ostosten teko olisi sinulle mahdollisimman vaivatonta. 

VASTUSTUSKYVYN TEHOSTAJAT

Tinktuuroillamme ja jauheillamme valjastat luonnon voiman vastustuskykysi käyttöön. Kotimaiset sienitinktuuramme ovat todellisia tehopakkauksia, ja pakuri, reishi ja ruusujuuri rientävät avuksesi kehoon kohdistuvia haasteita vastaan. Luomulaatuinen luonnollinen acerolajauheemme on tulvillaan C-vitamiinia, ja viherjauheesta saat tujun tujauksen ravinteita yhdeksän viherjauheen voimalla.

Ale!
Varasto loppu
19,90  13,95 
Ale!
Varasto loppu
24,95  19,95 
Ale!
24,95  19,95 
Lisää ostoskoriin
Ale!

KUIVAKAAPIN SANKARIT

Nyt on aikaa leipoa ja laittaa ruokaa antaumuksella. Valmista kastikkeiden ja patojen kaveriksi mustaa tai punaista riisiä, tai kokeile lisukkeeksi ravinnerikasta kvinoaa. Leivo gluteenittomien jauhojemme avulla herkullista leipää tai kakkua päivien iloksi, ja anna ihanan leipomusten tuoksun täyttää kotisi.

HELPOT VÄLIPALAT

Helppous ja yksinkertaisuus on tällä hetkellä kaiken A ja O. Nauti nesteyttävää ja palauttavaa kookosvettä, herkuttele kuitupitoisilla mangoilla ja mulpereilla ja virkistä päivää Flow-kahvilla tai kaakaolla. 

IHANAT HERKUT

Koti-illoista tulee rutkasti nautinnollisempia, kun mukaan sekoittaa hieman raakasuklaakuorrutettuja marjoja, kristallisoitua inkivääriä ja lempimakujasi raakasuklaavalikoimastamme.

HYVÄT RASVANLÄHTEET

Ruoanlaitossa ja leivonnassa kannattaa käyttää hyviä rasvanlähteitä, jotka saavat ruoan maistumaan paremmalta ja edistävät ravinteiden imeytymistä kehoon. Valitse monitaiturina tunnettu oliiviöljy tai tehosta ravinteiden saantia MCT-öljyllä. Kokeile myös herkullisia pähkinätahnoja!

SIEMENET JA PÄHKINÄT

Siemenistä ja pähkinöistä saat rasvaa ja ravinteita. Ne toimivat loistavasti niin ruoanlaitossa, leivonnassa kuin naposteltavanakin. Esimerkiksi parapähkinä sisältää runsaasti seleeniä.  

AJANKOHTAISET BLOGIT

Haluamme jakaa monipuolista tietoa vastustuskyvyn tehostamiseen ja tämän ajanjakson onnistuneeseen taklaamiseen. Lue tästä viimeisimmät blogimme!

Olemme valikoineet tälle sivulle vain muutamia tuotteita valikoimastamme. Löydät valikoimastamme yli 200 erilaista tuotetta, joten katsothan lisää vaihtoehtoja ja inspiraatiota “Tuotteet”-sivulta.

TOIMITUSVAIHTOEHDOT

Valitse näistä itsellesi sopivin!

  • Ilmainen toimitus Postin noutopaikkaan yli 69€ tilauksiin
  • Kotiin toimitus kello 8-16 välisenä aikana Postin Express-palvelulla 6,70€ (tarkempaa tuontiaikaa ei sovittavissa, paketti viedään lähimpään noutopaikkaan mikäli luovutus ei onnistu)
  • Kotiin toimitus Matkahuollon Jakopaketti-palvelulla 11,90€. Matkahuolto sopii toimitusajan asiakkaan kanssa.
  • Nouto tehtaalta toistaiseksi keskeytetty COVID-19 koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

NOPEA TOIMITUS 1-2 PÄIVÄSSÄ