Ruusujuuri-tinktuura, kotimainen 50ml

19,95 

117,35 €/kg

Varastossa

ruusujuuri tinktuurat
Ruusujuuri-tinktuura, kotimainen 50ml

19,95 

ARKTINEN, VAHVA KOTIMAINEN RUUSUJUURI

Ruusujuuri (Rhodiola rosea) on pohjolan vanhimpia hyötykasveja, ja se tunnetaan myös nimellä Pohjolan Ginseng. Ruusujuuri on saanut kauniin nimensä sen ruusuilta tuoksuvasta mukulamaisesta juurakosta. Ruusujuuriuutteemme on Lapissa kasvaneista ruusujuurista valmistettu, vesi- ja alkoholiuutettu ekstra-vahva uute. Tinktuuramme tehoaineiden pitoisuudet on standardoitu.

Juuri on mehikasvi, joka kasvaa luonnonvaraisena karuilla, pohjoisilla alueilla. Arktisena kasvina Suomen Lapin kasvuolosuhteet ovat sille ihanteelliset. Sitä esiintyy pääasiassa tunturiseutujen kosteikkojen liepeillä. Hitaasti kasvavan ruusujuuren kasvu kylvöstä korjuuseen on viisi vuotta. 

Ensimmäisinä tiedettyinä käyttötapoina ruusujuuren versoja on käytetty vihanneksina ja mausteena, sekä kukkia ja juuria väriaineina. Ruusujuurella on pitkät perinteet Venäjällä ja Kaukoidässä, jossa sitä on pidetty suuressa arvossa.

Kiintoainepitoisuus 10 %, josta salidrosideja ja rosaviineja vähintään 2.5 %. Tinktuura sisältää 20 % alkoholia.

Suositeltu päiväannosi:1 pipetillinen 3 kertaa päivässä veden kera (1 pipetillinen=1ml=100mg ruusujuuren vaikuttavia ainesosia)

Ravintolisä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Tutustu muihin tinktuuroihimme täällä

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Sisältö/Innehål

Vesi, etanoli (20%), ruusujuuri / Vatten, etanol (20%), rosenrot

Alkuperämaa/Ursprungsland

Suomi/Finland

Pakkauskoko/Förpackning

50 ml

1 arvio tuotteelle Ruusujuuri-tinktuura, kotimainen 50ml

  1. Mika S. (varmistettu kirjoittaja)

    Käytössä joka päivä. Kiitos pipetistä ja suomalaisuudesta

Lisää arvio

Puhtaat jauhot pussissa

Tuotteemme ovat huolellisuuden ja laadun valinnan tulos aina raaka-aineen alkulähteeltä tuotteen pakkaamiseen ja toimitukseen asti. Laatumme perustuu tiukkoihin kriteereihin ja seurantaan tuotannon kaikissa vaiheissa.
Selaa laatutodistuksia Lue vastuullisuustyöstämme

Saattaisit pitää myös näistä

kokeile ja ihastu

Mustikkasesonki on täällä

Vastapoimituista mustikoista valmistettu piirakka on parasta, tällä reseptillä onnistut varmasti!

Katso resepti
UUTTA BLOGISSA

Tunnetko jo viherjauheen tehot?

Listasimme blogimme puolelle syitä, miksi jokaisen kannattaa ottaa viherjuahe osaksi arkea viimeistään nyt!

Lue blogipostaus
inspiroidu

Tuo kreikkalaisen keittiön parhaat palat ruokapöytääsi

Kokosimme yhteen suosikkipalasemme kreikkalaisen keittiön mauista ja syntyi neljän ruokalajin menu

Tutustu resepteihin

Parempaa ruokaa paremmalle huomiselle

Haluamme mahdollistaa parempien valintojen ruokakulttuuria ja tehdä asiat omalla tavallamme, paremmin. Tuotteidemme perusta on yksinkertainen – niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle. Tuotteemme valitsemalla voit olla varma, että nautit laadukkaista tuotteista, joiden kestävän kehityksen mukaisesta alkuperästä huolehdimme puolestasi. Valinnallasi tuet myös suomalaista työtä ja yrittäjyyttä sekä mahdollistat raaka-aineiden viljelijöille sekä heidän perheille paremman tulevaisuuden – ympäristömme hyvinvointia unohtamatta.

Tutustu tarinaamme

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista