KRISTALLISOITU INKIVÄÄRIPALA ON LUONNON OMA MAKEINEN
Kristallisoitu inkivääripala on luomulaatuisesta inkivääristä valmistettu herkullisen pehmeä ja kirpsakka herkkupala. Inkivääri on kristallisoitu ruokosokerilla.
Inkivääri on Aasiasta kotoisin oleva ruohovartinen kasvi. Eurooppaan sen uskotaan tulleen Antiikin Rooman aikoihin, jolloin sitä alettiin käyttämään mausteena leivonnassa. Nykyään inkiväärin käyttö on maailmanlaajuista, ja se on yksi suosituimmista mausteista kastikkeissa, padoissa, leivonnassa ja juomissa. Inkiväärin ainutlaatuinen maku on tehnyt siitä suositun välipalan myös kuivattuna ja sokeroituna.
Kristallisoimalla inkiväärin rakenne pehmenee suussasulavaksi. Kristallisoitu inkivääripala onkin korvannut perinteiset makeiset monen asiakkaamme keittiökaapissa. Kristallisoitua inkivääriä voi kuitenkin nauttia hieman tavanomaisia karkkeja useammin – lisää niitä mysliin ja evässekoituksiin, puuroon ja jogurttiin sekä jäätelöiden koristeeksi ja kakkujen päälle. Kokeile vaikkapa raakasuklaasta valmistettua kastiketta ja kristallisoituja inkiväärejä seuraavan jäätelöannoksesi päällä.
Tutustu myös muihin herkullisiin marjoihimme ja hedelmiimme >>
Meiltä saat inkivääriä myös jauhettuna mausteena >>
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Taina (varmistettu kirjoittaja) –
Tilaan myös jatkossa
Johanna –
Maistoin kristallisoitua inkivääriä ensimmäistä kertaa. Palat ovat sopivan pieniä naposteluun (alle sokeripalan kokoiset). Ne on pehmeitä ja pinnan sokeri rapsahtelee mukavasti.
Inkiväärin tuttu tulisuus löytyy. Erityisesti näin flunssassa tämä on ihana herkku! Olen muutenkin inkiväärin käyttäjä.
Marita (varmistettu kirjoittaja) –
Ihanan pieniä inkivääripaloja naposteltavaksi!