Pakuri-tinktuura, kotimainen 50ml

19,95  / kpl

124,69 €/kg

Varastossa

pakuri tinktuurat
Pakuri-tinktuura, kotimainen 50ml

19,95  / kpl

KOTIMAINEN, VAHVA PAKURI

Kotimaisesta pakurista valmistettu, vesi- ja alkohioliuutettu todella vahva pakuritinktuura. Pakuritinktuuramme tehoaineiden pitoisuudet on standardoitu.

Pakurikääpä on useilla varttuneilla lehtipuilla esiintyvä lahottajasieni, joka muodostaa puun rungolle pakureita. Suomessa pakurista on keitetty sota-aikana kahvin korvikkeeksi ns. “tikkateetä” ja se on ollut perinteinen nautintoaine myös Venäjällä. 

Pakurikääpä (Inonotus obliquus) on yleinen koivun ja muutaman muun lehtipuun lahottajasieni, joka on Suomessa pohjoisinta Lappia lukuun ottamatta yleinen koko maassa. Pakurikäävän itiöemällä ei ole hyötykäyttöä, mutta sen aikaansaamaa kasvannaista on jatkojalostettu hyötykäyttöön. Perinteisesti vain koivunrungoilla kasvaneita pakureita on hyödynnetty, joista myös kaikki pakurista tehty tieteellinen tutkimus on Suomessa toteutettu. 

Pakuri, josta tinktuuramme on valmistettu, kasvaa villinä Lapin koivuissa. Tutustu muihin tinktuuroihimme täällä

Kiintoainepitoisuus 10 %, josta polyfenoleja vähintään 1,5 % ja beetaglukaaneja vähintään 1,5 %. Tinktuura sisältää 20 % etanolia.

Suositeltu päiväannos: 1 pipetillinen 1–3 kertaa päivässä veden kera (1 pipetillinen=1ml=100mg pakurin vaikuttavia ainesosia)

Ravintolisä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei saa käyttää samanaikaisesti antibioottikuurin, penisiliinin tai suonensisäisen glukoosin kanssa.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

“Käytännöllinen pipettipullo kulkee oman reppuni sivutaskussa lähes joka paikkaan. Monet pakurin tehoaineet imeytyvät kivasti suoraan suun limakalvoilta ja käytän tätä vahvaa tinktuuraa varsinkin kun pyörin suurempien väkijoukkojen seassa.” – Jaakko, Foodinin kehitysjohtaja

Sisältö/Innehål

Vesi, etanoli (20%), pakuri / Vatten, etanol (20%), sprängticka

Alkuperämaa/Ursprungsland

Suomi/Finland

Pakkauskoko/Förpackning

50 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pakuri-tinktuura, kotimainen 50ml”

Puhtaat jauhot pussissa

Tuotteemme ovat huolellisuuden ja laadun valinnan tulos aina raaka-aineen alkulähteeltä tuotteen pakkaamiseen ja toimitukseen asti. Laatumme perustuu tiukkoihin kriteereihin ja seurantaan tuotannon kaikissa vaiheissa.
Selaa laatutodistuksia Lue vastuullisuustyöstämme

Saattaisit pitää myös näistä

kokeile ja ihastu

Mustikkasesonki on täällä

Vastapoimituista mustikoista valmistettu piirakka on parasta, tällä reseptillä onnistut varmasti!

Katso resepti
UUTTA BLOGISSA

Tunnetko jo viherjauheen tehot?

Listasimme blogimme puolelle syitä, miksi jokaisen kannattaa ottaa viherjuahe osaksi arkea viimeistään nyt!

Lue blogipostaus
inspiroidu

Tuo kreikkalaisen keittiön parhaat palat ruokapöytääsi

Kokosimme yhteen suosikkipalasemme kreikkalaisen keittiön mauista ja syntyi neljän ruokalajin menu

Tutustu resepteihin

Parempaa ruokaa paremmalle huomiselle

Haluamme mahdollistaa parempien valintojen ruokakulttuuria ja tehdä asiat omalla tavallamme, paremmin. Tuotteidemme perusta on yksinkertainen – niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle. Tuotteemme valitsemalla voit olla varma, että nautit laadukkaista tuotteista, joiden kestävän kehityksen mukaisesta alkuperästä huolehdimme puolestasi. Valinnallasi tuet myös suomalaista työtä ja yrittäjyyttä sekä mahdollistat raaka-aineiden viljelijöille sekä heidän perheille paremman tulevaisuuden – ympäristömme hyvinvointia unohtamatta.

Tutustu tarinaamme