Reishi-tinktuura, kotimainen 50ml

19,95 

124,69 €/kg

Varastossa

reishi tinktuurat
Reishi-tinktuura, kotimainen 50ml

19,95 

VUOSITUHANSIEN AJAN KÄYTETTY REISHI

Kotimainen lakkakääpä eli reishi (Ganoderma lucidum) vahvana vesi- ja alkohioliuutettuna tinktuurana. Reishitinktuuramme tehoaineiden pitoisuudet on standardoitu. 

Lakkakääpä mainitaan jo yli 2000 vuotta sitten kirjoitetussa Shen Nong Ben Cao Jing -teoksessa. Kääpää onkin käytetty Kiinassa ja Japanissa jo tuhansien vuosien ajan, ja se on yksi maailman tunnetuimmista ja tutkituimmista kääpäsienistä.

Lahottajasienenä tunnettu lakkakääpä kasvaa luonnossa lehtipuilla valkolahottajana, useimmiten lehdoissa ja kosteissa metsissä. Lahossa puunrungossa kasvavalla lakkakäävällä on poikkeuksellisesti jalka, toisin kuin useimmilla lahottajasienillä. 

Ulkonäöltään äärimmäisen kaunis, sarvimainen reishi on villinä luonnossa suhteellisen harvinainen ilmestys, jonka vuoksi lakkakääpää on alettu viljelemään. Reishitinktuuramme kotimainen raaka-aine kasvaa villinä Suomen Lapissa. Tutustu muihin tinktuuroihimme täällä

Kiintoainepitoisuus 3 %. Sisältää 20 % etanolia.

Suositeltu vuorokausiannos: 1 pipetillinen 1-3 kertaa päivässä veden kera (1 pipetillinen=1ml=100mg reishin vaikuttavia ainesosia)

Ravintolisä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Sisältö/Innehål

Vesi, etanoli (20%), lakkakääpä / Vatten, etanol (20%), lackticka

Alkuperämaa/Ursprungsland

Suomi/Finland

Pakkauskoko/Förpackning

50 ml

1 arvio tuotteelle Reishi-tinktuura, kotimainen 50ml

  1. Sanna (varmistettu kirjoittaja)

    Todella hyvä lisä valikoimaan! Luotan teidän laatuun. Kiitos suomalaisesta tuotteesta 🙂

Lisää arvio

Puhtaat jauhot pussissa

Tuotteemme ovat huolellisuuden ja laadun valinnan tulos aina raaka-aineen alkulähteeltä tuotteen pakkaamiseen ja toimitukseen asti. Laatumme perustuu tiukkoihin kriteereihin ja seurantaan tuotannon kaikissa vaiheissa.
Selaa laatutodistuksia Lue vastuullisuustyöstämme

Saattaisit pitää myös näistä

kokeile ja ihastu

Mustikkasesonki on täällä

Vastapoimituista mustikoista valmistettu piirakka on parasta, tällä reseptillä onnistut varmasti!

Katso resepti
UUTTA BLOGISSA

Tunnetko jo viherjauheen tehot?

Listasimme blogimme puolelle syitä, miksi jokaisen kannattaa ottaa viherjuahe osaksi arkea viimeistään nyt!

Lue blogipostaus
inspiroidu

Tuo kreikkalaisen keittiön parhaat palat ruokapöytääsi

Kokosimme yhteen suosikkipalasemme kreikkalaisen keittiön mauista ja syntyi neljän ruokalajin menu

Tutustu resepteihin

Parempaa ruokaa paremmalle huomiselle

Haluamme mahdollistaa parempien valintojen ruokakulttuuria ja tehdä asiat omalla tavallamme, paremmin. Tuotteidemme perusta on yksinkertainen – niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle. Tuotteemme valitsemalla voit olla varma, että nautit laadukkaista tuotteista, joiden kestävän kehityksen mukaisesta alkuperästä huolehdimme puolestasi. Valinnallasi tuet myös suomalaista työtä ja yrittäjyyttä sekä mahdollistat raaka-aineiden viljelijöille sekä heidän perheille paremman tulevaisuuden – ympäristömme hyvinvointia unohtamatta.

Tutustu tarinaamme

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista