Kookosvesi, luomu, 330ml x 12-pack

22,90  / kpl

Alhaisin 30 päivän hinta: 16,49 

Kookosvesi, luomu, 330ml x 12-pack

22,90  / kpl

Alhaisin 30 päivän hinta: 16,49 

Varastossa

TÄYDENNÄ KOOKOSVESIVARASTOSI KÄTEVÄLLÄ 12-PACKILLA

Nesteytä ja palaudu Foodinin luomulaatuisella kookosvedellä! Kookosvesi on sataprosenttisesti aitoa ja puhdasta kookosta, eikä siinä ole käytetty lainkaan lisäaineita.

Parhaalta kookosvesi maistuu jääkylmänä! Kookosvettä kannattaa nauttia sellaisenaan, jotta voit maistaa nuoren ja raikkaan kookospähkinän. Sitä voi hyödyntää makunsa vuoksi myös vaikkapa pataruoissa, smoothieissa ja erilaisissa drinkeissä, kuten alkoholittomissa mocktaileissa. Kokeile rohkeasti erilaisia makuyhdistelmiä! Mm. marjat, hedelmät ja erilaiset yrtit ja viherjauheet ovat olleet erityisesti asiakkaidemme mieleen kookosveden maustamisessa. Kokeile vaikka mansikkaa, sitruunaa, vesimelonia tai minttua.

Foodinin kookosvesi valmistetaan valikoiduista, nuorista kookospähkinöistä, joita viljellään ympäristöystävällisesti ja kerätään eettisesti pienten perheviljelijöiden toimesta. Kookospähkinät kerätään käsin, ja hyödynnetään kokonaisuudessaan myös muihin kookostuotteisiin, jolloin turhaa jätettä ei synny. Vesi pakataan tuoreena heti keräämisen jälkeen, mikä takaa aidon, tuoreen ja laadukkaan maun – on kuin joisit kookosvettä suoraan pähkinästä.

Pastöroitu ja UHT-käsitelty kookosvesi on pakattu ekologiseen, kierrätettävään ja uudelleen suljettavaan TetraPakiin, joka on valmistettu sertifioidusta puumateriaalista kestävän kehityksen edistämiseksi. Korkki valmistetaan sokeriruo’osta. Suosittelemmekin viemään tyhjät Foodinin kartonkipakkaukset kartonkikeräykseen korkkeineen. Kartonkipakkaus voidaan uusiokäyttää 100%:sti kierrättämällä. Foodinin kookosvesipakkaukseen käytettävä paperiaines on valmistettu FSC -sertifioidusta, hyvin hoidetusta puusta. Kartonkipakkauksella on matala hiilijalanjälki.

Uudelleensuljettavan korkin ansioista juoma kulkee kätevästi mukana matkallakin. Avattu juoma säilyy kylmässä 2 vuorokautta.

Vegaaninen, gluteeniton, lisä- ja säilöntäaineeton.

Lue lisää kookosvetemme tuotannosta

”Kookosvesi on mun lempparijuoma! Se on maailman parasta urheilujuomaa, joka auttaa jaksamaan läpi kovien harjoitusten ja kehittymään kohti unelmiani. Käytän kookosvettä myös raikkaana janojuomana ja smoothiessa!” – Nooralotta Neziri, pikajuoksija

Kookosvettä menee meillä joka päivä, niin minulla kuin lapsillakin. Se on myös koko perheen ehdoton suosikkisaunajuoma! – Maria Jalkanen, Foodinin luova johtaja ja yrittäjä 

12 arviota tuotteelle Kookosvesi, luomu, 330ml x 12-pack

 1. Susanna

  Tosi raikas ja maistuu myös lapsille

 2. Liisi

  Kiva että on mahdollisuus ostaa suurempinakin erinä. Kiitos loistavasta tuotteesta

 3. Manna (varmistettu kirjoittaja)

  Kesäpäivän pelastaja! Näitä menee vähintään yksi päivässä. Plusaa isommasta pakkauskoosta.

 4. Suzie (varmistettu kirjoittaja)

  Paras kookosvesi. Raikastava saunajuoma ja ehdoton helteisenä kesäpäivänä. Meillä on tätä aina jääkaapissa!

 5. Anne Kuiri (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvää, raikastavaa juomaa joka maistuu niin lapsille kuin aikuisille. Erityisen hyvä palauttava juoma urheilun jälkeen ja hellejuomana. Kierrekorkki on kätevä kun juoma on esim. matkalla mukana. 12 purkin iso pakkauskoko on tosi hyvä kun näitä juomia kuluu paljon.

 6. Miia (varmistettu kirjoittaja)

  Paras maistamani kookosvesi. Aivan omaa luokkaansa!

 7. Jaana K.

  Ihan mieletön tuote, maku on hyvin raikas eikä yhtään liian makea. Ainoa kookosvesi, jota ostan! Hyvä hinta-laatusuhde.

 8. Laura

  Hyvä nesteyttäjä imetykseen.

 9. Henri Grahn (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomainen kookosvesi. Kookosvesien maussa erittäin suuria eroja ja tämä kookosvesi erottuu kyllä edukseen. Suosittelen!

 10. johanna_toivanen

  Loistava palautusjuoma hellepäivän treenin jälkeen

 11. Mari1 (varmistettu kirjoittaja)

  Paras kookosvesi johon ei ole lisätty makua. Helppo pitää mukana suljettavan korkin ansiosta ja helppo myös kierrättää.

 12. Heidi (varmistettu kirjoittaja)

  Paras maistamani kookosvesi! Käytän smuutissa ja juon sellaisenaan.

Lisää arvio

Puhtaat jauhot pussissa

Tuotteemme ovat huolellisuuden ja laadun valinnan tulos aina raaka-aineen alkulähteeltä tuotteen pakkaamiseen ja toimitukseen asti. Laatumme perustuu tiukkoihin kriteereihin ja seurantaan tuotannon kaikissa vaiheissa.
Selaa laatutodistuksia Lue vastuullisuustyöstämme

Saattaisit pitää myös näistä

kokeile ja ihastu

Mustikkasesonki on täällä

Vastapoimituista mustikoista valmistettu piirakka on parasta, tällä reseptillä onnistut varmasti!

Katso resepti
UUTTA BLOGISSA

Tunnetko jo viherjauheen tehot?

Listasimme blogimme puolelle syitä, miksi jokaisen kannattaa ottaa viherjuahe osaksi arkea viimeistään nyt!

Lue blogipostaus
inspiroidu

Tuo kreikkalaisen keittiön parhaat palat ruokapöytääsi

Kokosimme yhteen suosikkipalasemme kreikkalaisen keittiön mauista ja syntyi neljän ruokalajin menu

Tutustu resepteihin

Parempaa ruokaa paremmalle huomiselle

Haluamme mahdollistaa parempien valintojen ruokakulttuuria ja tehdä asiat omalla tavallamme, paremmin. Tuotteidemme perusta on yksinkertainen – niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle. Tuotteemme valitsemalla voit olla varma, että nautit laadukkaista tuotteista, joiden kestävän kehityksen mukaisesta alkuperästä huolehdimme puolestasi. Valinnallasi tuet myös suomalaista työtä ja yrittäjyyttä sekä mahdollistat raaka-aineiden viljelijöille sekä heidän perheille paremman tulevaisuuden – ympäristömme hyvinvointia unohtamatta.

Tutustu tarinaamme