Foodinin Herkut

Herkkuja keholle ja mielelle. Se parempi ja terveellisempi vaihtoehto makeannälkään. Tutustu HerkkuihinMene Kauppaan

Herkut

Foodinin Herkut on valmistettu itse Jyväskylässä, hellävaraisesti raaka-aineiden kallisarvoiset ravinteet säilyttäen. Ne sopivat sellaisenaan nautittavaksi sekä osaksi erilaisia eväs- ja herkkusekoituksia. Löydät valikoimastamme myös tuotteita, joista voit itse valmistaa terveellisiä herkkuja ja näin ollen viedä makunautinnot aivan uudelle tasolle.

Herkuissamme yhdistyy ainutlaatuisten makuyhdistelmien lisäksi niiden terveysvaikutukset, jotka muodostavat yhdessä täydellisiä pareja. Yksi maailman kompleksisimmista raaka-aineista, raakasuklaa, hellii kehoa ja mieltä yhdessä antioksidanttipitoisten marjojen kanssa.

Tee-se-itse

Voit valmistaa tuotteistamme helposti terveellisempiä herkkuja! Raakasuklaan ja -kakun valmistuspaketit on helppo tapa tutustua raakaleivonnan maailmaan, sillä ne sopivat myös ensikertalaiselle. Raakasuklaamassoistamme voit valmistaa itse raakasuklaata, napostella niitä sellaisenaan tai käyttää osana leivontaa. 

Valmistus

Raakasuklaarouheiden ja -massojen valmistus aloitetaan valitsemalla kaakaopavut, jotka jauhetaan samettisen pehmeäksi kivimyllyssä meidän aromikkaan kookossokerin kanssa, jonka tuomme suoraan Indonesiasta pieneltä perheyhteisöltä. Kaakaomassaa pyöritetään vähintään kahden vuorokauden ajan kivimyllyssä mikä takaa sen samettisen koostumuksen.

Raakasuklaalla kuorrutetut herkut valmistamme itse valmistamastamme raakasuklaasta käsityönä Jyväskylässä.

Makunautintoja

Herkuissamme yhdistyvät ravinteiden lisäksi myös aromikkaat, herkulliset makumaailmat. Kivimyllyssä pehmeäksi työstetty kaakaomassa yhdessä kermaisten, täyteläisten pähkinöiden ja manteleiden sekä herkullisten kuivattujen marjojen kanssa luovat tasapainoisen makuelämyksen joka hellii niin kehoa kuin mieltäkin.

Eettiset, käsintehdyt raakasuklaamme

Raakasuklaamme on kotoisin Keski-Suomen sydämestä Jyväskylästä, jossa valmistamme jokaisen suklaalevymme alusta alkaen itse! Huolella ja rakkaudella käsityönä valmistettu suussa sulava raakasuklaa syntyy kaksi vuorokautta hellästi kivimyllyssä jauhamalla Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä missä kaakaolla on pitkä historia.

Makeutensa makunystyröitä hivelevä suklaamme saa maailman kestävämmäksi makeuttajaksi tituuleratusta Indonesialaisesta kookossokerista.

Raakasuklaamme on pitkän ajan intohimon tulos, eettinen ja ympäristöystävällinen parempi makunautinto!

Käsittely

Meille tärkeää on raaka-aineiden aitous ja alkuperäisyys. Valmistamme herkkumme itse Jyväskylässä, laadukkaista ja ravinteikkaista luomuraaka-aineista. Valmistamme raakasuklaan itse rikotuista kaakaopavuista, jolloin se vaatii mahdollisimman vähän käsitellyä, jotta sen ravinteet säilyvät mahdollisimman hyvin lopputuotteeseen.

Uniikki tapamme valmistaa raakasuklaat kivimyllyssä valitsemillamme kaakaopavuilla takaa ravinteikkaan ja elämyksellisen makumatkan juurilleen. Maistat alkuperän ja kasvuympäristön meidän suklaissa. Tuomme itse Ecuadorista ja Perusta kaakaon maahan suoraan viljelijäyhteisöiltä, jotta voimme varmistua reilusta kaupankäynnistä ja laadukkaasta raaka-aineesta.  

Käyttämämme kaakao sopii herkullisen aromikkuutensa vuoksi täydellisesti nautittavaksi yhdessä marjojen kanssa. Marjamme, kuten kaikki käyttämämme raaka-aineet, ovat huolella valittu ja näin voimme taata teille parhaan mahdollisen makuelämyksen.

Käyttö

Herkkumme sopivat loistavasti terveelliseksi naposteltavaksi ihan sellaisenaan! Valmiista paketeistamme loihdit myös käden käänteessä herkullista raakasuklaata tai raakakakun, jotka hellivät niin kehoa kuin mieltäkin.

Käyttövalmiit raakasuklaamassamme sopivat hyvin käytettäväksi myös leivonnassa, muun muassa leivosten ja kakkujen kuorrutuksissa.

Reseptit

Omena-kanelichiavanukas

“Herkullinen lämmittävä juoma, joka antaa virtaa ja tehostaa vastustuskykyä! Reseptin on luonut ravitsemusta opiskeleva hyvinvointikirjailija ja bloggaaja Aino Mäkelä, jolle terveellinen ja ravitseva ruoka on intohimo.”  ANNOKSIA 2 kpl Valmistusaika 15 Min Vegaaninen...

Bataattilaatikko

"Tämä gluteeniton ja maidoton sekä vegaaninen bataattilaatikko on takuuvarma joulupöydän hitti! Reseptin on luonut ravitsemusta opiskeleva hyvinvointikirjailija ja bloggaaja Aino Mäkelä, jolle terveellinen ja ravitseva ruoka on intohimo." ANNOKSIA 12 annosta...

Glögijäätelö

"Jouluinen glögikastike sopii loistavasti jälkiruoaksi kermaisen jäätelön kera. " ANNOKSIA 4 annosta Valmistusaika 25 Min Gluteeniton   Ainekset Glögisose 1 dl Foodin Goji-marjoja 200 g Karpaloita pala tuoretta inkivääriä 2 Kanelitankoa 2 kuivattua tähtianista 1...

Siirry Foodinin verkkokauppaan

OSTA HERKKUJA