Foodinin Yrtit ja sienet

Luonnon omat tehoaineet!
Tutustu yrtteihinMene Kauppaan

Foodinin Yrtit ja sienet

Valikoimastamme löydät useita erilaisia yrttejä, jotka perustuvat intialaiseen ayurvedaan jossa yrttejä on käytetty jo vuosituhansien ajan

Pika-sienemme ovat erittäin konsentroituja tiiviissä muodossa olevia käyttövalmiita jauheita. Pika-pakuri ja -reishi valmistetaan tuplauuttamalla vesi-alkoholiliuoksessa, jotta saadaan ensin polysakkaridit, jonka jälkeen alkoholissa uuttamalla myös triterpeenit irrotettua. Pika-pakuri ja -reishi sisältävät huimat >30% polysakkarideja, >3% triterpeenejä ja >15% beetaglukaaneja. Lion’s mane ja Cordyceps valmistetaan myös tuplauuttamalla, jolloin saadaan irrotettua vesiliukoiset polysakkaridit, >30% ja beetaglukaanit >15%.

Kylmävesiuutetut ashwagandha ja tulsi ovat erittäin vahvoja ja riittoisia uutejauheita. Niillä on jokaisella pitkä tausta Ayurvediassa ja niiden teho on ollut monien pitkäikäisten ihmisten terveyden salaisuus.

Käyttö

  • Voit valmistaa pika-sienistämme helposti kuumia juomia. Lisäämällä 1/3 tl jauhetta kupilliseen kuumaa vettä saat valmistettua vaikuttavan sienijuoman.
  • Yrttimme ja sienemme sopivat käytettäväksi myös muiden juomien sekä smoothieiden seassa.

Kato Reseptit -sivulta ohje “Bulletproof-pakuriin”.

Siirry Foodinin verkkokauppaan