Ravinteikkaat ja maistuvat tahnat tuovat maistuvan lisän ja herkullista täyteläisyyttä monenlaiseen ruoanlaittoon. Ne sopivat täydellisesti kastikkeisiin, salaatteihin, dippailuun, levitteeksi leivälle ja niin suolaiseen kuin makeaankin leivontaan. Hellävarainen käsittely ja matala valmistuslämpötila takaavat että tahnoissa ja levitteissä ovat kaikki pähkinöiden ja siementen ravinteet tallella.

Tahnojemme valmistuksessa käytettävät pähkinät ja siemenet ovat täydellisiä tyydyttymättömän eli hyvälaatuisen rasvan lähteitä. Jopa 90 prosenttia niiden sisältämästä rasvasta on terveellisiä, erityisesti sydämelle hyödyllisiä kertatyydyttymättömiä ja monityydyttymättömiä rasvoja. Lisäksi ne sisältävät kasviproteiinia, hiilihydraatteja, vatsan toimintaa ylläpitäviä ravintokuituja ja runsaasti kivennäisaineita ja antioksidantteja sekä E ja B-ryhmän vitamiineja.