Foodinin Yrtit ja sienet

Luonnon omat tehoaineet hyvinvoinnin ylläpitoon ja kohentamiseen. Tutustu yrtteihinMene Kauppaan

Foodinin Yrtit ja sienet

Valikoimastamme löydät useita erilaisia yrttejä, jotka perustuvat intialaiseen ayurvediseen lääketieteeseen jossa yrttejä on käytetty jo vuosituhansien ajan erilaisten vaivojen hoitoon ja terveyden ylläpitoon. Yrteistämme saatkin luonnollista apua niin mielen kuin kehon hyvinvointiin kuten rentoutumiseen, ruoansulatuksen elvyttämiseen ja kehon puhdistukseen.

Pika-sienemme ovat erittäin konsentroituja tiiviissä muodossa olevia käyttövalmiita jauheita. Pika-pakuri ja -reishi valmistetaan tuplauuttamalla vesi-alkoholiliuoksessa, jotta saadaan ensin polysakkaridit, jonka jälkeen alkoholissa uuttamalla myös triterpeenit irrotettua. Pika-pakuri ja -reishi sisältävät huimat >30% polysakkarideja, >3% triterpeenejä ja >15% beetaglukaaneja. Lion’s mane ja Cordyceps valmistetaan myös tuplauuttamalla, jolloin saadaan irrotettua vesiliukoiset polysakkaridit, >30% ja beetaglukaanit >15%.

Kylmävesiuutetut ashwagandha ja tulsi ovat erittäin vahvoja ja riittoisia uutejauheita. Niillä on jokaisella pitkä tausta Ayurvediassa ja niiden teho on ollut monien pitkäikäisten ihmisten terveyden salaisuus.

Vastustuskyky

Yrttien ja sienien vaikuttavat ainesosat voivat vahvistaa kehon omaa immuunipuolustusta – niin suoraan kuin välillisesti. Mm. niiden ruoansulatusta tehostava vaikutus lisää ravinteiden imeytymistä kehoomme. Erityisesti pakuri on tunnettu sen vastustuskykyä tehostavasta vaikutuksesta sen antioksidanttisten ominaisuuksien vuoksi.

Mieli & uni

Mielen tyynnyttämiseen ja rauhoittamiseen, sekä unenlaadun parantamiseen voit löytää avun yritstä ja sienistä. Reishi on tunnettu adaptogeeninä, joka rentouttaa ja parantaa unenlaatua. Myös ahwagandha on tasapainoittava ja rauhoittava yrtti, joka parantaa keskittymiskykyä – sitä onkin käytetty jo vuosisatojen ajan tukena meditaatioharjoituksissa.

Lisää virtaa

Lisää energiaa, voimaa ja vahvuutta? Säpinää ajatuksenjuoksuun? Siinä missä yrttien ja sienten positiiviset vaikutukset näkyvät fyysisesti on niillä vaikutusta myös päämme sisälle. Vaikuttavat ainesosat voivat terävöittää aivotoimintaa ja lisätä hapentuottoa myös lihaksissa – positiiviset vaikutukset voivatkin heijastua parempana sekä työpöydän ääressä kuin urheilusuorituksissa.

Käyttö

  • Voit valmistaa pika-sienistämme helposti kuumia juomia. Lisäämällä 1/3 tl jauhetta kupilliseen kuumaa vettä saat valmistettua vaikuttavan sienijuoman.
  • Yrttimme ja sienemme sopivat käytettäväksi myös muiden juomien sekä smoothieiden seassa.

Kato Reseptit -sivulta ohje “Bulletproof-pakuriin”.

Siirry Foodinin verkkokauppaan

OSTA HERKKUJA