SUUSSASULAVAT KAAKAOTUOTTEET LEIVONTAAN JA HERKUTTELUUN

Luomulaatuiset kaakaotuotteet ovat yksi valikoimamme kulmakivistä. Kaakaotuotteitamme voit käyttää niin smoothieisiin, leivontaan, ruoanlaittoon ja oman raakasuklaasi valmistukseen. Kaakaovoi, raakasuklaan valmistukseen sopivaa kaakaomassa ja tietenkin kaakaojauhe ovat raakaleipurin ehdottomat suosikkituotteet, joilla valmistat suklaaherkkuja ja suussasulavaa kaakaota.

Löydät valikoimastamme autenttista kaakaopavun makua monessa muodossa: kaakaopapuja sellaisenaan, kaakaonibsejä, kaakaomassaa, kaakaovoita, kaakaorouhetta sekä kaakaojauhetta. Voit valmistaa raakakaakaosta vaivattomasti raakasuklaaherkkuja, kuumia juomia, konvehteja, leivonnaisia, kuorrutteita ja muita herkkuja. Raakakaakaota voi hyödyntää myös suolaisessa ruoanlaitossa – Etelä-Amerikassa suklaata käytetään mm. erilaisissa kastikkeissa sekä pataruoissa!

Käytämme kaikissa raakasuklaatuotteissamme aromikkaita ja laadukkaita kaakaon eri muotoja. Uniikit, perinteiset valmistusmenetelmät takaavat todellisen makuelämyksen ja matkan aidon kaakaon juurille. Kaakaotuotteissamme ei ole mitään ylimääräistä. Voit leipoa ja valmistaa herkut gluteenittomasti ja ilman valkoista sokeria. Esimerkiksi raakasuklaarouheemme saavat pehmeyttä ja maitomaisuutta herkullisesta kookosmannasta, joka valmistetaan kookoslastuista.

Foodin-tuotteissa käyttämämme kaakaon viljely on vastuullista ja kestävän kehityksen mukaista. Sillä tuetaan ja kunnioitetaan niin ympäristöä kuin kaakaon viljelijöitäkin. Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopavut viljellään eettisesti ja ekologisesti Amazonian sademetsän alueella pienten perheyhteisöjen toimesta. Tiiviillä yhteistyöllä turvataan viljelijöiden ja heidän lastensa koulutus, elanto ja reilu korvaus sekä varmistetaan viljelymenetelmien kehittäminen ja puitteet parhaaseen mahdolliseen viljelyyn.

Foodinin kaakaotuotteet viljellään pienten perheviljelijöiden toimesta, joiden kanssa tarkkaan valitut hankkijakumppanimme tekevät tiivistä yhteistyötä. Massatuotantoon liittyvät tyypilliset eettiset ongelmat kuten lapsityövoiman käyttö on siis hyvin paljon tarkemmin kontrolloitua.

Kumppanimme paikan päällä vastaavat koulutuksen, terveydenhuollon ja muiden viljelijäyhteisöjä tukevien toimintojen toteutumisesta, näihin lukeutuu myös lasten koulunkäynti. Jo Organic-sertifikaatti takaa luonnon, eläinten ja ihmisten oikeudenmukaisen ja reilun kohtelun. Kumppaneillamme on lisäksi SPP-sertifikaatti, joka varmistaa varat lasten koulunkäyntiin ja mahdollistaa viljelijöiden toiminnan seuraamisen.

Lisätietoa SPP-sertifikaatista löydät täältä >>

LUE RAAKASUKLAAN VALMISTUKSESTA JA KAAKAON VILJELYSTÄ BLOGISSAMME

TUTUSTU HERKULLISIIN SUKLAARESEPTEIHIN