Valmistujaismenu tarjoaa herkullisen ratkaisun juhlapäivän ruokalistaa pähkäileville!

Valmistujaissuunnitelmat menevät monella tänä vuonna kokonaan uusiksi, mutta se ei tarkoita, etteikö suurta elämän merkkipaalua tulisi juhlistaa asiaankuuluvin menoin ja herkuin. Olemme laatineet Foodinin oman valmistujaismenun, joka tarjoaa raikkaita, maukkaita vaihtoehtoja juhlapäivän riemuun ja iloon. Merkittävää saavutusta voi juhlia kesäisillä mansikkakuppikakuilla, ja pöytään kannattaa varata myös esimerkiksi raakasuklaakuorrutettuja marjoja ja hedelmiä sekä muita makeita herkkuja. Raikkaat mocktailit sopivat juhlajuomaksi kaikenikäisille, ja ovat nappivalinta pieneen takapihalla järjestettyyn juhlaan. Suolaista ei tietenkään pidä unohtaa – gluteeniton parsapiirakka täyttää vatsan ja on parhaimmillaan juuri nyt parsasesongin ollessa täydessä vauhdissa. Koko komeuden kruunaa täyteläinen, suussa sulava gluteeniton suklaatäytekakku!

Onneksi olkoon, vastavalmistuneet!

VALMISTUJAISMENU

GLUTEENITON PARSAPIIRAKKA

Valmistujaismenun gluteeniton parsapiirakka on loistava suolainen juhlapöytään. Suolainen ja täyteläinen piirakka valmistuu nopeasti, ja saa makua tuoreen parsan lisäksi basilikasta ja fetasta. Tästä piirakasta tulee helposti kestosuosikki, jota takuulla valmistetaan juhlien jälkeenkin.

Laita parsapiirakka tulille tästä

MANSIKKAISET KUPPIKAKUT

Juhlan tekee kuppikakut. Nämä mansikkaiset suussasulavat herkut ovat kuin kauniita valmistujaisruusuja, jotka syntyvät täysin vegaanisesti ja gluteenittomasti. Mansikkainen, kesäinen maku jää muistoihin pitkäksi aikaa valmistujaismenun ja juhlapäivän jälkeenkin.

Pääset mansikkakuppikakkureseptiin tästä

GLUTEENITON SUKLAATÄYTEKAKKU

Valmistujaismenun kruunaa tietenkin kakku. Eikä mikä tahansa kakku, vaan suussasulava, gluteeniton suklaatäytekakku. Tämä Tuulia Talvion resepti ihastuttaa niin pieniä kuin suuriakin juhlijoita, ja voit koristella sen juuri päivänsankarin maun mukaiseksi.

Katso suklaatäytekakkuresepti
Mocktailit

RAIKKAAT MOCKTAILIT

Raikas, kesäinen, alkoholiton mocktail on juuri omiaan juhlapäivään ja valmistujaismenun juomaksi. Kurkku-inkivääri-mocktail, inkiväärimojito tai mansikkainen fruitie ovat raikkaita juhlajuomia, joista nauttivat kaikenikäiset juhlijat.

Tästä mocktail-resepteihin

TÄYDENNÄ JUHLAPÖYTÄ TAI ILAHDUTA VASTAVALMISTUNUTTA KÄSITYÖNÄ VALMISTETUILLA RAAKASUKLAAHERKUILLA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *