Cashewpähkinät taipuvat moneen! Tässä herkullisessa levitteessä ne blendataan silkkisen sileäksi yhdessä Provencen yrttien kanssa. Yrtti-cashewlevite sopii dipiksi tai leivän päälle, testaa myös pastan tai keittojen joukossa.

Uuden vuoden menussa yrtti-cashewlevite pääsee Mustapippuridipin ja Currydipin kaveriksi herkkutarjottimelle yhdessä raikkaiden kasvisten ja maustepähkinöiden kanssa.

AINESOSAT

2,5 dl (150 g) Foodinin cashewpähkinöitä
1,5 rkl Foodinin ravintohiivahiutaleita 
3 tl Foodinin sitruunamehua
2 tl + ½ tl Foodinin Provencen yrtit 
1 tl Foodinin kylmäpuristettua neitsytkookosöljyä, pehmeää tai nestemäiseksi sulatettua 
reilu ½ tl Foodinin hienoa Himalajan kristallisuolaa 
3 rkl vettä 

VALMISTUSOHJE

Liota cashewpähkinöitä kulhossa, jossa n. 5 dl juuri keitettyä vettä. Pähkinät pehmenevät kuumassa vedessä nopeasti. Voit myös halutessasi laittaa pähkinät likoamaan kulhoon kylmään veteen yön yli tai vähintään 4 tunniksi. 

Huuhtele liotetut pähkinät hyvin ja blendaa ne yhdessä kaikkien ainesten kanssa sileäksi. Kaavi tehosekoittimen reunoilta cashewmassaa blendauksen välissä. Koneen tehosta riippuen massan sileäksi saaminen voi kestää 1-5 minuuttia. 

Anna cashewlevitteen tekeytyä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoilua varten, sekoita levite lusikalla sileäksi ja ripottele levitteen päälle n. ½ tl Provencen yrttejä. 

KERÄÄ AINEKSET VERKKOKAUPASTAMME

KOKEILE MUITA RESEPTEJÄMME

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatavuusilmoitus Lähetämme sinulle sähköpostia heti, kun tuotetta on jälleen saatavilla.