Napostelupähkinät muuttuvat hauskaksi juhlatarjottavaksi tai välipalaksi 15 minuutissa herkullisen maustekuorrutteen ansiosta. Nauti pähkinät sellaisenaan tai rouhi vaikkapa keiton tai salaatin päälle.

Uuden vuoden menussa maustepähkinät tarjoillaan osana herkkutarjotinta kasvisten ja cashewjuuston kera. Ne tuovat hyvää lisämakua ja purutuntumaa myös uuden vuoden lempeän mausteisen keiton päälle.

Voit valmistaa pähkinät päivän tai pari ennen uuden vuoden aattoa.

AINESOSAT

2 dl (120 g) Foodinin cashewpähkinöitä
2 dl (120 g) Foodinin manteleita
2 dl (120 g) Foodinin kurpitsansiemeniä
2 rkl Foodinin Extra Virgin oliiviöljyä
2 tl Foodinin agavesiirappia 
2 tl Foodinin Provencen yrttejä
2 tl Foodinin juustokuminaa
1 tl Foodinin hienoa Himalajan kristallisuolaa (lisää suolaa maun mukaan paiston jälkeen) 

VALMISTUSOHJE

Lämmitä uuni 180 asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Sekoita kaikki ainekset yhteen kulhossa ja levitä uunipellille. Paahda maustepähkinöitä uunissa 12-15 minuuttia, käännä pähkinöitä noin paiston puolessa välissä. Anna pähkinöiden jäähtyä hyvin pellillä. Säilytä maustepähkinöitä tiiviissä lasipurkissa huoneenlämmössä.   

KERÄÄ AINEKSET VERKKOKAUPASTAMME

KOKEILE MUITA RESEPTEJÄMME

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tule mukaan kehittämään toimintaamme!
Sulje ja siirry ostoksille
100% kotimainen verkkokauppa