AINUTLAATUISET KIVIMYLLYSSÄ JAUHETUT PÄHKINÄTAHNAT JA TAHINIT

Pähkinätahnat ja tahinit ovat erinomainen lisä niin suolaiseen kuin makeaankin ruoanlaittoon. Valmistamme nämä herkulliset luomulaatuiset tahnat itse alusta loppuun ns. stone-ground -menetelmällä Vaajakosken tehtaallamme. Matalan valmistuslämpötilan ansioista tahnoissa säilyvät pähkinöiden ja siementen hyvää tekevät ominaisuudet. Käytä pähkinätahnoja kastikkeissa, padoissa ja salaateissa ja jopa smoothieiden seassa. Tahnat maistuvat erinomaisesti myös sellaisenaan levitteinä ja dippeinä. 

6,49  / kpl
Lisää ostoskoriin
20,10  / kpl
Lisää ostoskoriin
10,03  / kpl
Lisää ostoskoriin
49,90  / kpl
Lisää ostoskoriin
Varasto loppu
7,95  / kpl
6,49  / kpl
Lisää ostoskoriin
5,95  / kpl
Lisää ostoskoriin
14,95  / kpl
Lisää ostoskoriin
6,95  / kpl
Lisää ostoskoriin
6,95  / kpl
Lisää ostoskoriin

Foodinin luomualaatuiset pähkinä- ja siementahnat sisältävät 100% pelkkää pähkinää tai siementä. Kivimyllyllä valmistettaviin tahnoihin käytettävät pähkinät ja siemenet ovat aina tuoreita ja käsinpoimittuja. Tahnojen ja levitteiden valmistus tapahtuu omalla tehtaallamme Vaajakoskella matalassa lämpötilassa, alle 42 asteessa. Näin takaamme sen, että raaka-aineiden ravinteet ja entsyymit säilyvät purkkiin ja asiakkaidemme lautaselle asti. Hellävarainen käsittely sekä pitkä jauhamisaika vaikuttavat myös levitteiden samettiseen pehmeyteen. 

Ravinteikkaat ja maistuvat pähkinätahnat ja siementahnat tuovat maistuvan lisän ja herkullista täyteläisyyttä monenlaiseen ruoanlaittoon. Ne sopivat täydellisesti kastikkeisiin, salaatteihin, dippailuun, levitteeksi leivälle ja niin suolaiseen kuin makeaankin leivontaan. Kokeile tahtojamme vaikkapa 

– Dippailussa: herkuttele herkkutahnaan esimerkiksi tuoreita hedelmäviipaleita ja marjoja, kasviksia kuten porkkanaa, kurkkua, selleriä tai uunijuureksia

– Kastikkeessa, ruokaisassa salaatissa, sosekeiton sekä puuron, vanukkaiden, lettujen ja vohveleiden kera

– Herkkujen täytteenä kakuissa, muffineissa ja kaikenlaisissa leivonnaisissa tai vaikkapa mehevissä medjool-taateleissa

– Koristeena tai kuorrutteena hedelmäsalaatissa, jälkiruoissa ja smoothieissa

– Suolaisten ja lämpimien kastikkeiden joukossa

– Levitteenä leivän, rieskan ja näkkileivän päällä

LUE LISÄÄ BLOGISTAMME