Kauden kasviksista parhain on parsa! Nauti tätä herkkua kevyesti pannulla paahdettuna yhdessä toisen kauden herkkukasviksen varsiparsakaalin kanssa. Valitse mukaan erilaisia vihersalaatteja ja kruunaa annos sitruunaisella yrttiöljyllä.

AINESOSAT

4-6 annosta

Yrttiöljy

2 dl tuoreita persiljanlehtiä
1 dl tuoretta oreganoa
0,5 dl tuoretta timjamia
1 dl Foodinin Extraneitsyt oliiviöljyä
2 rkl Foodinin sitruunamehua tai sitruuna-inkiväärimehua
½ tl Foodinin hienoa Himalajan kristallisuolaa
¼ tl Foodinin chilijauhetta

1 nippu tankoparsaa
1 pussi varsiparsakaalia
paistamiseen Foodinin Extraneitsyt oliiviöljyä
parsojen päälle ripaus Foodinin hienoa Himalajan kristallisuolaa

Lisäksi:

erilaisia vihersalaatteja
vegaanista parmesania ripoteltuna annoksen päälle, katso ohje täältä.

VALMISTUSOHJE

Surauta tehosekoittimessa kaikki yrttiöljyn ainekset sileäksi kastikkeeksi.

Huuhtele ja kuivaa parsat ja varsiparsakaalit. Napsauta parsat poikki, ja käytä salaattiin vain parsan mehevät päät ja vähän reilu puolet varresta.

Paahda pannulla oliiviöljyssä parsat ja sen jälkeen varsiparsakaalit.

Tarjoile parsat vihersalaatin ja yrttiöljyn kanssa. Voit myös blendata salaatin päälle suolaisen pähkinäparmesanin.

Vinkki: Käytä salaatista jäljelle jääneitä parsoja pilkottuna sitruunapasta ”linnunpesien” täyttämiseen.

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

9,95 
Lisää ostoskoriin
2,99 
Lisää ostoskoriin
4,49 
Lisää ostoskoriin
1,89 
Lisää ostoskoriin

Makeutus, suola & mausteet

Chilijauhe, luomu 30g

2,49 
Lisää ostoskoriin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *