Vappu on monelle suomalaiselle ilon ja värien juhlaa, jolloin ystävät kokoontuvat yhteen nauttimaan lämpimästä auringosta, yhdessäolosta ja kevään kukinnoista. Valoa riittää iltaan asti. On aika herkutella, ja luoda maukas vappumenu tuomaan juhlan tuntua!

Tänä vuonna moni joutuu muuttamaan juhlaperinteitään, ja viettämään vapun kotoa käsin. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö tähän ihanaan keväiseen päivään saisi luotua tunnelmaa. Herkullinen vappuateria, lautapelit, yhdessä ulkoilu ja riehakkaat vappumenot onnistuvat pienelläkin porukalla, kunhan juhlamieli on kohdallaan!

Olemme koonneet Foodinin oman vappumenun, jolla on helppo loihtia koko perheelle maistuva juhla-ateria. Vappumenu on suunniteltu hyvää oloa silmälläpitäen: reseptit ovat gluteenittomia, helppotekoisia ja nappivalinta vappujuhlintaan. 

VAPPUMENU

KVINOA-FETASALAATTI

Ihana, keväinen salaatti on täydellinen tapa aloittaa vappumenu! Hellapoliisin salaatissa yhdistyy maukkaiden mustien oliivien, täyteläisen kvinoan, granaattiomenoiden, karpaloiden ja välimerellisen fetan maut. 

Kokeile ihanaa kvinoa-fetasalaattia

TOFU-BURGERIT

Tuulia Talvion ihanat gluteenittomat burgerit valmistuvat käden käänteessä ja ovat täydellinen vaihtoehto rentoon vapunviettoon. Reseptissä mukana myös taivaallinen vegaaninen yrttidippi, joka vie kielen mennessään. 

Nappaa burgeriresepti talteen

VEGAANINEN COLESLAW

Mitäpä olisivatkaan burgerit ilman coleslawia? Foodinin vegaaninen coleslaw saa makua vaaleasta tahinista ja sitruuna-inkiväärimehusta, sekä uniikin vivahteen kuivatusta mangosta. Klassisita coleslaw-aineksistakin on mahdollista luoda ihania uusia makuelämyksiä!

Ota coleslaw-resepti haltuun

GLUTEENITTOMAT PÄHKINÄBROWNIET

Jälkiruoaksi ei sitten kelpaakaan muu kuin suussasulava, pähkinäinen, suklainen brownie, juuri sopivan tahmainen ja pehmoinen keskeltä. Nämä gluteenittomat pähkinäbrowniet ovat koko perheen suursuosikki. Koristelussa voi antaa mielikuvituksen laukata, ja voitte järjestää vaikka brownienkoristelukilpailun, jossa jokaisella on oma suklaaruutu. Vappuisin brownie voittakoon!

Katso suussasulava pähkinäbrownieresepti

… entä mitä juotavaksi?

MOCKTAILIT

Ihanat, raikkaat mocktailit ovat alkoholiton ja raikas vaihtoehto vappumenun juomaksi! Foodinin mocktailit eivät ainoastaan maistu hyvältä, vaan ovat täynnä monipuolisia, toinen toistaan värikkäämpiä raaka-aineita. Kokeile vaikka inkivääri-mojitoa tai mansikkaista fruitieta. 

Tee itsellesi ihana, raikas mocktail
Mocktailit

MUISTA VARATA MYÖS NAPOSTELTAVAA:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tule mukaan kehittämään toimintaamme!
Sulje ja siirry ostoksille
100% kotimainen verkkokauppa