Söpöt vegaaniset ja gluteenittomat suklaapiiraat maistuvat täyteläisen suklaisilta. Piiraiden päälle suklaan makupariksi sopii täydellisesti makeat mansikat. Piiraat valmistuvat nopeasti, mutta suklaan jähmettyminen vie muutaman tunnin. Voit siis hyvin valmistaa piiraat jo edellisenä päivänä ja antaa täytteen tekeytyä yön yli. 

ainesosat

5 pientä piirasta 

Pohja 

1,5 dl (70 g) Foodin mantelijauhoja
1 dl (60 g) Foodin vaaleita riisijauhoja 
0,5 dl Foodin kaakaojauhetta 
¼ tl Foodin hienoa Himalajan kristallisuolaa
0,5 dl Foodin neitsytkookosöljyä, sulatettua 
0,5 dl Foodin agavesiirappia 

Täyte 

1,5 dl Foodin kookosmaito 
120 g Foodin raakasuklaata esim. 3 levyä Coconut Milk
2 rkl Foodin agavesiirappia
Tuoreita mansikoita 

ohje 

Lämmitä uuni 180 asteeseen. 

Sekoita kulhossa jauhot ja suola. Lisää joukkoon sulatettu kookosöljy ja agavesiirappi. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa se viiteen osaan. Painele taikina pienten piirakkavuokien pohjalle ja reunoille. 

Paista pohjia uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes pohja tuntuu kypsältä. 

Lämmitä kattilassa kookosmaito, mutta älä lämmitä kiehuvaksi. 

Ota kattila pois levyltä ja sekoita lämmenneen kookosmaidon joukkoon raakasuklaa. Lisää joukkoon myös makeutusta ja sekoita hyvin. 

Kaada suklaatäyte piirakan päälle ja anna piiraiden tekeytyä yön yli, jotta suklaa jähmettyy. Mikäli tekeytymisaikaa on muutama tunti suklaa ei välttämättä ehdi jähmettyä täysin kiinteäksi. 

Koristele piirakat tuoreilla makeilla mansikoilla. 

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

-20%

Jauhot & kuidut

Mantelijauho, Luomu 350g

(2) 8,00 
(3) 7,95 
(4) 1,89 
(21) 1,99 
(20) 2,95 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista