AGAVESIIRAPPI SOPII HUNAJAN KORVIKKEEKSI JA RAAKASUKLAAN VALMISTUKSEEN
Agavesiirappi on Meksikosta kotoisin oleva luonnollinen makeuttaja, joka muistuttaa koostumukseltaan sekä maultaan hunajaa. Sen juokseva koostumus sopii monenlaiseen ruoanvalmistukseen esimerkiksi hunajan tai sokerin korvaajaksi tai kaveriksi. Agavesiirappi soveltuu loistavasti mm. raakasuklaan valmistukseen, smoothieihin, puuroihin, leivontaan sekä lähes kaikkeen, missä makeutusta tarvitaan.
Agavesiirapin matalan glykeemisen indeksin (GI 11-19) vuoksi se ei aiheuta voimakasta verensokerin kohoamista, kuten jotkut vastaavat tavanomaiset makeuttajat.
Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita. Tutustu muihin makeuttajiin täällä.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.