Foodinin Pähkinät ja siemenet

Meiltä löydät herkulliset luomupähkinät ja -siemenet, jotka eivät vain ole terveellisiä vaan myös herkullisia naposteltavia! Ne sopivat osaksi monipuolista, tasapainoista ruokavaliota tuomaan lisää ravinteita sekä tärkeitä rasvahappoja ja proteiineja.

Mantelimme ovat Italialaisia makeita manteleita, jotka suorastaan sulavat suussa herättäen makunystyrät tanssahtelemaan! Voit valita omaan makuusi joko kuorelliset tai kuorettomat mantelit, tai tehdä niistä itsellesi sopivan napostelusekoituksen josta kehosi takuulla kiittää.

Itävallan itäisessä osassa viljeltävät Styrian -lajikkeen kurpisansiemenemme ovat maailman kuuluja laadustaan: ne ovat pehmeän makuisia, maukkaan aromikkaita ja vihreämpiä kuin muut kurpitsansiemenet.

Meidän kurpitsansiemenet viljellään kestävän kehityksen mukaisesti ja maksamme reilun korvauksen suoraan viljelijöille kumppanimme kautta. Kumppanimme on rakentanut vesivoimalaitoksen käsittelylaitoksen yhteyteen, josta he saavat kaiken tarvitsemansa energian kurpitsansiementen käsittelyyn ja samalla Ilzin kylä voi hyödyntää kumppanimme vesienergiaa päivittäiseen sähkönkäyttöön! Viljelyn hiilijalanjälki onkin pyörä 0.

Napostelu

 

Pähkinät ja siemenet sopivat hyvin eväiksi, välipaloiksi ja naposteltavaksi niiden ravinteikkuuden vuoksi. Tärkeät, laadukkaat rasvahapot sekä proteiniit tuovat kylläsyyden tunnetta ja samalla antamat keholle sen tarvitsemaa ravintoa.

Ruoanlaitto

 

Pähkinät ja siemenet sopivat osaksi monipuolista ruoanlaittoa. Saat niistä lisää ravinteikkuutta mm. salaatteihin, kastikkeisiin, pataruokiin, smoothieisiin, puuroihin ja tuorepuuroihin, myslisekoituksiin sekä lisukkeisiin.

Leivonta

 

Erityisesti raakaleivonnassa pähkinät ja siemenet ovat yksi tärkeimmistä raaka-aineista! Niistä valmistuu niin kermaisia täytteitä kuin rapeaa naposteltavaa, kuten keksejä tai välipalapatukoita. Voit myös tavan leivonnassa korvata osan raaka-aineista pähkinöillä tai siemenillä tuomaan herkullista makua, täyteläistä koostumusta ja lisää ravinteita.

Reseptit

Kermainen mantelimaito

Kermainen mantelimaito

Kermainen mantelimaito Kermaisen maistuva mantelimaito maistuu parhaalta itse tehtynä. Täyteläinen mantelimaito on helppoa valmistaa ja soveltuu loistavasti ravitsevaksi välipalaksi sellaisenaan juotuna, myslin, granolan, chiavanukkaan ja hedelmien seassa sekä...

×  

 

Total: 10.90

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.