Pähkinät ja mantelit sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan, ja niitä voi nauttia sellaisenaan helppona välipalana nälän yllättäessä. Pähkinöitä voi ripotella myslin ja muiden eväiden sekaan, ja ne toimivat loistavasti pataruoissa, puuroissa, salaateissa ja itämaisissa ruoissa. Manteleita ja cashewpähkinöitä voi hyödyntää myös vegaanisien maitojen ja tuorejuustojen valmistuksessa. 

Pähkinät sisältävät paljon keholle hyödyllisiä kertatyydyttymättömiä ja monityydyttymättömiä rasvoja, sekä kohtuullisen määrän kasviproteiinia ja hieman hiilihydraatteja. Niissä on runsaasti ravintokuituja sekä kivennäisaineita, vitamiineja sekä antioksidantteja. Pähkinät ovat myös oleellinen proteiininlähde esimerkiksi kasvisruokavaliossa. 

Ale!
12,95  9,90 
Lisää ostoskoriin
5,25 
Lisää ostoskoriin
5,49 
Lisää ostoskoriin
Varasto loppu
8,95