Foodin Öljyt ja rasvat

Hellävaraisesti valmistetut öljyt ja rasvat tuovat lisää aromikasta makua ja ravinteikkuutta niin ruoanlaittoon kuin leivontaankin!
Tutustu Öljyt ja rasvatMene Kauppaan

Öljyt ja rasvat

Foodinin valikoimasta löydät laadukkaat öljyt ja rasvat. Rasvat ovat tärkeä osa jokapäiväistä ruokavalioamme ja haluammekin tarjota teille laadultaan ja ravinteiltaan parhaimpia vaihtoehtoja, aina makua myöten.

Hellävaraisesti kylmäpuristetut öljyt ovat luonnollisen aromikkaita ja erityisen ravinteikkaita, sopien mm. salaattien kastikkeena. Kuumentamista emme suosittele, jotta niiden keholle tärkeät ravinteet säilyvät parhaimmassa muodossa. Öljyistä voit valmistaa myös levitteitä leivälle tai lorauttaa niitä smoothieiden, puuron tai keittojen sekaan.

Kookosöljy ja kirkastettu voi ovat loistavia paistorasvoja, sillä ne kestävät hyvin myös korkeampia lämpötiloja. Kirkastettu voi ei sisällä maidon kaseiinia eikä laktoosia. Kirkastetusta voista ja MCT-öljystä voit valmistaa trendikkään bulletproof -kahvin, josta saat aivan uudenlaista virtaa päivääsi!

Kurpitsansiemenöljy

Kurpitsansiemenöljymme valmistetaan Itävaltalaisista Styrian kurpitsansiemenistä, jotka ovat tunnettuja tummasta väristään ja aromikkaasta maustaan. Ne on valmistettu uusiutuvaa vesienergiaa hyödyntäen eli niiden hiilijalanjälki on 0. Kumppanimme maksaa viljelijöille vuosittain sovitun hinnan kurpitsansiemenistä, jolloin viljelijöiden ei tarvitse huolehtia tuloistaan vaan he voivat keskittyä viljelyyn.

Raaka kurpitsansiemenöljy tehdään hellävaraisesti puristamalla siemenet kontrolloidusti alle 40°C asteessa, jolloin kurpitsansiementen arvokkaat ravinteet ovat tallella ja laadun maistaa. Gourmet eli paahdettu kurpitsansiemenöljy hurmaa makunystyrät takuuvarmasti ja sopii erinomaisesti esimerkiksi salaatinkastikkeeksi tai osaksi vinegretteä

Käyttö

Luomulaatuiset öljymme ja rasvamme soveltuvat hyvin monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan, kuten myös ulkoisesti käytettäväksi.

  • Voit korvata tavan rasvat leivonnassa ja ruoanlaitossa rasvoillamme
  • Voit käyttää gheetä ja kookosöljyä paistorasvana sekä osana leivontaa ja ruoanlaittoa
  • Ghee, kookosöljy ja MCT-öljy sopivat hyvin myös kuumiin bulletproof-juomiin
  • Sekoita smoothieesi kookosöljyä, hamppuöljyä tai MCT-öljyä
  • Käytä kurpitsansiemenöljyä, hampunsiemenöljyä ja MCT-öljyä salaatinkastikkeena

Reseptit

×  

Total: 0.00

Proceed to Checkout

Coupon/Referral Code? You'll enter that at checkout.