KAPRYYLIHAPPO SOPII RASVAKAHVIN JA KAAKAON SEKAAN
Kapryylihappo on keskipitkäketjuinen rasvahappo, joka imeytyy elimistöön muita rasvoja nopeammin ja edistää näin myös muiden ravinteiden imeytymistä.
1-3 ruokalusikallista kapryylihappoa päivässä toimii loistavana lisäenergiana esimerkiksi urheilijoille ennen liikuntasuoritusta tai esimerkiksi ketogeenistä ruokavaliota noudattaville. Sen ominaisuudet ovat pitkälti samantyyppiset kuin MCT-öljyllä, mutta MCT-öljyssä on kapryylihapon lisäksi myös kapriinihappoa.
Mauton ja hajuton happo soveltuu kaikenlaiseen ruoanlaittoon, mutta korkeita, yli 160 asteen lämpötiloja tulisi välttää. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi kuumien juomien, kuten rasvakahvin tai kaakaon sekaan, ja sitä voi pirskotella salaatin tai muiden kylmien ruokien joukkoon.
Kapryylihappo tiivistetään sataprosenttisesti kookospähkinöistä MCT-öljyn tapaan.
Säilytä auringonvalolta suojattuna.
Vegaaninen, gluteeniton, säilöntä- ja lisäaineeton.
KÄYTTÖ
VOIMAKAHVI
2 dl luomukahvia
1 rkl kapryylihappoa
1 rkl luomuvoita tai gheetä
Sekoita ainekset tehosekoittimessa ja nauti.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.