Korvapuustikakku Herkkuisa-kuorrutteella – tähän on helppo hullaantua! Luontaisesti gluteeniton resepti valmistuu helposti mm. Foodinin manteli- ja riisijauhoista, aromikkaasta vaniljajauheesta ja kardemummasta sekä ceylonkaneli-kookossokeri-sekoituksesta. Täydellisyyttä hipovan maun viimeistelee mehevän kakun päälle lisättävä hasselpähkinä-raakasuklaa Herkkuisa.

AINEKSET 

Kakku:

3 kananmunaa

1,5 dl Foodinin kookossokeria

100 g voita (tai margariinia)

3,5 dl Foodinin mantelijauhoa

2 dl Foodinin tummaa riisijauhoa

1 tl Foodinin vaniljaa

1 rkl Foodinin psylliumjauhetta

2 tl leivinjauhetta

2 tl Foodinin kardemummaa

2 dl turkkilaista jogurttia

1 rkl Foodinin kookoshiutaleita

Täyte:

4 rkl Foodinin kookossokeria

3 tl Foodinin ceyloninkanelia

Kuorrute:

½ Foodinin Herkkuisa purkki

1 tl Foodinin kookosöljyä

VALMISTUS

Lämmitä uuni 175 °C asteiseksi. Sulata voi ja anna sen jäähtyä hieman. Vatkaa munat ja kookossokeri kuohkeaksi. Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään kulhossa ja kääntele ainekset sekaisin sokeri-munaseoksen kanssa. Lisää voi ja jogurtti hellästi käännellen, jotta taikina säilyy mahdollisimman kuohkeana. Seuraavaksi sekoita täytteen ainekset keskenään.

Voitele kakkuvuoka ja kuorruta sisäreunat kookoshiutaleilla. Lisää ⅓ taikinasta kakkuvuokaan ja lisää täyte. Lisää loput kakkutaikinasta ja paista uunissa 25-30 minuuttia. Anna jäähtyä kokonaan ennen kuin siirrät kakun kakkuvuoasta.

Lämmitä kookosöljyä ja Herkkuisaa kunnes ne ovat sulaneet ja valuta kakun päälle ennen tarjoilua. Nautiskele.

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

-15%
2,20 
Lisää ostoskoriin
-15%
8,45 
Lisää ostoskoriin
-15%
5,50 
Lisää ostoskoriin
-15%
-15%
2,51 
Lisää ostoskoriin
-15%
5,06 
Lisää ostoskoriin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista