Korvapuustikakku Herkkuisa-kuorrutteella – tähän on helppo hullaantua! Luontaisesti gluteeniton resepti valmistuu helposti mm. Foodinin manteli- ja riisijauhoista, aromikkaasta vaniljajauheesta ja kardemummasta sekä ceylonkaneli-kookossokeri-sekoituksesta. Täydellisyyttä hipovan maun viimeistelee mehevän kakun päälle lisättävä hasselpähkinä-raakasuklaa Herkkuisa.

AINEKSET 

Kakku:

3 kananmunaa

1,5 dl Foodinin kookossokeria

100 g voita (tai margariinia)

3,5 dl Foodinin mantelijauhoa

2 dl Foodinin tummaa riisijauhoa

1 tl Foodinin vaniljaa

1 rkl Foodinin psylliumjauhetta

2 tl leivinjauhetta

2 tl Foodinin kardemummaa

2 dl turkkilaista jogurttia

1 rkl Foodinin kookoshiutaleita

Täyte:

4 rkl Foodinin kookossokeria

3 tl Foodinin ceyloninkanelia

Kuorrute:

½ Foodinin Herkkuisa purkki

1 tl Foodinin kookosöljyä

VALMISTUS

Lämmitä uuni 175 °C asteiseksi. Sulata voi ja anna sen jäähtyä hieman. Vatkaa munat ja kookossokeri kuohkeaksi. Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään kulhossa ja kääntele ainekset sekaisin sokeri-munaseoksen kanssa. Lisää voi ja jogurtti hellästi käännellen, jotta taikina säilyy mahdollisimman kuohkeana. Seuraavaksi sekoita täytteen ainekset keskenään.

Voitele kakkuvuoka ja kuorruta sisäreunat kookoshiutaleilla. Lisää ⅓ taikinasta kakkuvuokaan ja lisää täyte. Lisää loput kakkutaikinasta ja paista uunissa 25-30 minuuttia. Anna jäähtyä kokonaan ennen kuin siirrät kakun kakkuvuoasta.

Lämmitä kookosöljyä ja Herkkuisaa kunnes ne ovat sulaneet ja valuta kakun päälle ennen tarjoilua. Nautiskele.

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista